2021. szeptember 22. – A Garett, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel mutatta be a legújabb női okosóráját, a Garett Women Paula-t. A Garett Women Paula egy elegáns, IP68 vízálló hitelesítéssel rendelkező okosóra, amely akár úszás közbeni használatra is alkalmas.

Az intelligens órák és kiegészítők iránti igény folyamatosan növekszik, azonban a kiegészítők képességei mellett a felhasználók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek azok megjelenésére. A Garett Women Paula egy modern és elegáns megoldás, amely egy kifejezetten nagy méretű, 1,3 hüvelykes kijelzővel és 5 választható óralappal rendelkezik a könnyű használat és a stílusos külső érdekében.

Aktív életmódra tervezve

A Garett Women Paula beépített lépésszámlálóval rendelkezik és képes az elégetett kalóriákat is mérni, így kiváló megoldást jelent futáshoz, biciklizéshez, úszáshoz, mászáshoz, jógázáshoz, futballhoz, pingponghoz, tollashoz és egyszerű sétáláshoz, túrázáshoz is. Az óra hasonlóan a többi Garett megoldáshoz, képes mérni a véroxigénszintet, a pulzust, a vérnyomást és a szívverést is. Emellett figyeli az alvási szokásaidat és értesítéseket is küld, amennyiben az előre beállított napi mozgásmennyiséget nem érted el, így minden olyan információval ellát, amely szükséges az egészséges életmódhoz.

Értesítések és intelligens funkciók

A Garett okosórák értesítéseket küldenek a bejövő hívásokkal, SMS-ekkel, közösségi médiás üzenetekkel (beleértve a Facebookot és a Twittert) kapcsolatban, ráadásul az Android és iOS készülékekkel történő párosítást követően képes az időjárási információk megjelenítésére is. Az óra emellett képes a felhasználók lejátszási listájának és a párosított telefonok kamerájának kezelésére is, így könnyedén válthatsz zeneszámaid között és minden korábbinál egyszerűbben készíthetsz tökéletes szelfit önmagadról.

Egyszerű testreszabás és vízálló kivitelezés

Az IP68 hitelesítéssel rendelkező borításnak köszönhetően az óra alkalmas akár vízben történő használatra is, beleértve az úszást is. Mindemellett a Garett Women Paula egyszerűen cserélhető szíjakkal rendelkezik, amelyek fekete, rózsaszín és arany színekben is elérhetők, így a szíj és az óralapok cseréjével könnyedén a stílusodhoz igazíthatod a karórát.

Elérhetőség

A Garett Women Paula hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik 2 éves gyártói garanciával. További információét kérjük, keresd fel a Garett lokális kereskedelmi és marketing képviseletét.