A Tenda CP3 és CP6 megkönnyíti az otthonok és az üzlethelyiségek felügyeletét

2021.09.22. – A Tenda, az intelligens hálózati és otthoni megoldások vezető gyártója bemutatta a legújabb biztonsági kameráit, a Tenda CP3-at és a CP6-ot. Az új kamerák kiváló megoldást jelentenek az otthoni és üzleti értékek, valamint a csecsemők és idősek felügyeletére, köszönhetően a 360 fokos vízszintes elforgathatóságuknak és az automatikus mozgáskövetési funkciójuknak. A két modell közötti különbséget a kamerák különböző szenzora jelenti. A CP3 egy 2 megapixeles kamerával felszerelt modell, amely támogatja a 1080p felbontásban történő rögzítést, míg a CP6 akár a 2K felbontású felvételek készítését is lehetővé teszi, emellett optimalizált arcérzékeléssel és fehéregyensúly korrekcióval rendelkezik a WDR technológiának köszönhetően. A magas érzékenységű szenzornak köszönhetően a CP6 képes a részletes felvételek rögzítésére az alacsony megvilágítású helyiségekben is, emellett a négy, 850 nm-es infravörös fényszenzornak köszönhetően akár 12 m-es távolságban is képes a tiszta és éles videófelvételeket készít.

Lásd az egész otthonodat nagy felbontásban

A Tenda CP3 és CP6 képes elfordulni a tengelye körül teljes 360 fokban, emellett a szenzor függőlegesen 155 fokban is képes mozogni, így lehetővé teszi az egész otthonod teljes felügyeletét. A Tenda kamerái a mesterséges intelligencia segítségével támogatják az emberi mozgás érzékelését is, így automatikusan képes rögzíteni a gyanús aktivitásokat és automatikusan értesítést küld a párosított telefonokra.

Egyszerű kezelés

A TDSEE alkalmazás lehetővé teszi a Tenda kameráinak egyszerű kezelését, így akár adott időközönként engedélyezhető a kamera automatikus felügyelete. A CP3 és a CP6 emellett támogatja a felhőbe történő azonnali mentést, valamint a micro SD kártyákra történő rögzítést is.

Fokozott védelem

Gyanús aktivitások észlelése esetén a kamera automatikusan képes felkapcsolni a beépített fényszóróját, valamint képes folyamatos riasztóhangot lejátszani a behatolók megzavarása érdekében, emellett azonnali értesítést küld a párosított telefonokra is.

Kétoldalú kommunikáció

A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a kétoldalú kommunikációt, így könnyedén beszélgethetsz családtagjaiddal, valamint gyermekeddel a kamera segítségével.

Nagy lefedettségű WiFi

A beépített antennák akár 30%-kal javítják a WiFi lefedettséget, így akár 2 falon keresztül is képes csatlakozni a hálózatra.

Többféle rögzítési lehetőség

A Tenda kamerái egyaránt rögzíthetők bármilyen vízszintes felületre, emellett támogatják a falakra és a plafonokra történő felhelyezést is.

Elérhetőség

A Tenda CP3 és CP6 hamarosan világszerte elérhetővé válik. Ha többet szeretnél megtudni, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Tenda helyi kereskedelmi és marketing képviseletével.