Kiváló teljesítmény és lenyűgöző hangulatvilágítás

2021. SZEPTEMBER 21., CHICAGO – A SteelSeries a gamer- és az esport-perifériák globálisan vezető gyártója bemutatta a limitált kiadású Ghost kollekciót, amely a díjnyertes Aerox 3 vezeték nélküli egeret és az Apex 7 TenKeyLess (TKL) billentyűzetet tartalmazza.

A stílus és a teljesítmény ötvözete irigylésre méltó összeállítást biztosít a játékosok számára. Az esportra tervezett billentyűzet és az ultrakönnyű, nagy teljesítményű egér kiváló játékélményt biztosít, a limitált példányszámban elérhető szín pedig új szintre emeli az RGB világítás élményét.

  • Apex 7 TKL Ghost – A világ legnépszerűbb TKL billentyűzetének gyártója által megalkotott limitált kiadású Apex 7 TKL Ghost Edition billentyűzet TenKeyLess kialakítással rendelkezik és több mint 50 millió gombnyomást garantál a mechanikus kapcsolók segítségével. A beépített OLED intelligens kijelző a fedélzeti memóriával párosítva egyfajta kezelőfelületként szolgál a játékok vagy a Discord információinak megjelenítéséhez, míg a páratlan gombonkénti RGB világítás 16,8 millió ragyogó szín beállítását teszi lehetővé. A double shot PBT puding billentyűsapkák, az alumíniumötvözetből készült keret, valamint a limitált példányszámban elérhető szellemeket felidéző színek teszik kiemelkedővé a mechanikus billentyűzetet. A billentyűzet US, UK és NOR billentyűzetkiosztással érhető el.
  • Aerox 3 Wireless Ghost – A SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost Edition egér a leggyorsabb mozgatásra lett kifejlesztve, hogy a játékosok felülkerekedhessenek az ellenfeleiken. Amikor minden ezredmásodperc számít, a sebesség kiemelkedő szerephez jut. Az ultrakönnyű, 68 g-os dizájnnal lehetővé teszi a szuper könnyű egérmozgatást, a TrueMove Air szenzor és a sima tapintású, 100%-os valódi PTFE talpakkal az Aerox 3 Wireless egér új normát teremt a könnyített egerek között. A 200 órás akkumulátorüzemidő és a gyorstöltés kimagasló vezeték nélküli élményt, míg a vízálló AquaBarrier™ bevonat lenyűgöző biztonságot nyújt. Az USB-C kábel megkönnyíti a csatlakoztatást és az utángyártott kiegészítők használatát is.

Az új limitált Ghost termékcsalád már elérhető a SteelSeries.com-on, az alábbi javasolt végfelhasználói árakon:

* Apex 7 TKL Ghost – Észak-Amerika 149,99 USD| EMEA 179,99 EUR| APAC 179,99 USD

* Aerox 3 Wireless Ghost – Észak-Amerika 59,99 USD| EMEA 69,99 EUR| APAC 69,99 USD

Nagy felbontású képek a limitált kiadású Ghost kollekcióról: https://steelseries.box.com/v/ghost-collection