A Beli SS9 WiFi kapcsoló lehetővé teszi a lámpa fényerejének távolról történő vezérlését

2021.09.17. – A Tenda, a hálózati- és az intelligens otthoni megoldások vezető gyártója bemutatta a legújabb intelligens villanykapcsolóját, a Tenda Beli SS9-et. Az új WiFi-képes SS9 lehetővé teszi a lámpák távolról történő vezérlését a Beli alkalmazás, valamint az Amazon Alexa és a Google Asszisztens segítségével, továbbá támogatja a világítás fényerejének módosítását és a lámpa kapcsolásának ütemezését is.

Fényerőszabályzás úgy, ahogy szeretnéd

A Beli SS9 lehetővé teszi a fényerősség 1 és 100% közötti szabályozását a Beli alkalmazás vagy a hangvezérlés segítségével, az automatikus memória funkciónak köszönhetően pedig mindig mentésre kerülnek a beállítások. Az SS9 támogatja a legtöbb izzót, azonban az intelligens- és a fényerőszabályzás nélküli izzókkal nem képes együttműködni. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően pedig a csatlakoztatott lámpákat akár útközben, munkahelyről, vagy a világ bármely pontjáról is kezelhetik a felhasználók, így megbizonyosodhatnak arról, hogy nem maradt égve a villany, vagy akár felkapcsolhatják azt távolról, mielőtt még hazaérnének.

Egyszerű telepítés

A Beli SS9 egyszerű szerelést tesz lehetővé. A korábbi villanykapcsoló eltávolítása után az SS9 felszerelése rendkívül egyszerűen elvégehető, a vezérléshez pedig csak a Beli alkalmazás letöltése szükséges. A párosítást követően a villanykapcsoló akár telefonról vagy hangvezérléssel is irányíthatóvá válik, ráadásul támogatja a Google Asszisztenst és az Amazon Alexát is.

Egyszerű kezelés

A Beli alkalmazás lehetővé teszi az ütemezések beállítását is, így akár adott időpontban automatikusan is beállítható, vagy fel- és lekapcsolható a lámpa. A Beli SS9 támogatja a visszaszámlálás funkciót is, így a felhasználók azt is beállíthatják, hogy adott időtartam múlva fel, vagy éppen lekapcsolódjon a lámpa.

Elérhetőség

A Tenda Beli SS9 hamarosan világszerte elérhetővé válik. További termékinformációval vagy a naprakész árazással kapcsolatban, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Tenda helyi értékesítési vagy marketing képviseletével.