Kifejezetten a ROG alaplapokkal garantált kompatibilitásra lettek tervezve a kompromisszummentes játékteljesítmény érdekében

2021. szeptember 14., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta a SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB memóriamodulokat.  A Republic of Gamers (ROG) által hitelesített DDR4 RGB memóriamodulok kifejezetten a ROG alaplapokkal való kompatibilitásra lettek tervezve a kompromisszummentes teljesítmény biztosítása érdekében. Ráadásul támogatja az Intel® XMP-t az egyszerű túlhajtás érdekében, valamint az RGB világítás színekben gazdag játékélményt nyújt.

Plug and Play teljesítmény és túlhajtás 

A SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB szigorú ROG túlhajtási és kompatibilitási teszteken ment keresztül, így optimális teljesítményt biztosít a ROG Intel® DDR4 alaplapokkal. A ROG felhasználóknak kiváló teljesítményben lehet részük az akár 3600 MHz-es órajelnek és az 5%-os órajelemelésnek köszönhetően a kompatibilitás megzavarása nélkül. A SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB ezenfelül kompatibilis minden olyan alaplappal, amely támogatja az Intel® XMP 2.0-t az egyszerű túlhajtáshoz anélkül, hogy be kellene lépni a BIOS-ba.

Elegáns gamer megjelenés 

A lenyűgöző gamer megjelenés érdekében a SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB programozható RGB világítással rendelkezik, amely könnyedén vezérelhető a ROG AURA SYNC alkalmazással.  Az RGB világítást a modul visszafogott, mégis elegáns kialakítása egészíti ki, amelyet egyszerű és stílusos kontúrvonalak jellemeznek. 

Élettartam garancia 

A SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB kiváló minőségű chipekkel lett felszerelve a maximális minőség és megbízhatóság érdekében. Mindemellett a memóriamodulok élettartam garanciával rendelkeznek. A hamarosan megjelenő SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 memória dual channel kitben lesz kapható (2x 8 GB).