A rendszer új változata frissített kernellel és továbbfejlesztett biztonsággal rendelkezik, továbbá támogatja az azonnali klónozást is: Csatlakozz Te is a béta programhoz és használd ki a legújabb funkciókat!

2021. szeptember 13., Tajpej, Tajvan– A QNAP® Systems, Inc. (QNAP) bejelentette a QuTS hero h5.0 béta változatának megjelenését, amely a ZFS-alapú NAS-ok operációs rendszerének legújabb frissítése. A QNAP frissített Linux Kernel 5.10-tel, továbbfejlesztett biztonsággal, WireGuard VPN támogatással, azonnali pillanatképes klónozással és ingyenes exFAT támogatással várja a felhasználókat, hogy csatlakozzanak a béta programhoz és még ma kezdjék el használni a QuTS hero h5.0-t.

A QuTS h5.0 béta programhoz történő csatlakozással a felhasználók a visszajelzésük segítségével járulhatnak hozzá a QNAP operációs rendszereinek fejlesztéséhez. Tudj meg többet a QuTS hero h5.0 béta programról a https://www.qnap.com/quts-hero/ oldalon.

A QuTS hero h5.0 legfontosabb alkalmazásai és funkciói:

 • Megnövelt biztonság:
  Támogatja a TLS 1.3-at, automatikusan frissíti az operációs rendszert és az alkalmazásokat, valamint SSH kulcsokat biztosít a hitelesítéshez a NAS elérési biztonságának növelése érdekében.
 • WireGuard VPN támogatás:
  Az új QVPN 3.0 integrálja a könnyű és megbízható WireGuard VPN-t, a felhasználók számára pedig könnyen használható felületet biztosít az egyszerű beállítás és a biztonságos kapcsolat érdekében.
 • Dedikált ZIL – SLOG:
  A ZIL és az olvasási gyorsítótár (L2ARC) adatainak különböző SSD-ken történő tárolása – az olvasási és írási munkaterhelések külön-külön történő feldolgozása érdekében – javítja a rendszer általános teljesítményét, valamint az SSD-k kihasználtságát és élettartamát, amely különösen előnyös a flash tárhelyekbe történő beruházások optimalizálása során.
 • Azonnali klónozás:
  A pillanatképek másodlagos NAS-ra történő azonnali klónozása segíti a másolási adatok kezelését és az adatok elemzését anélkül, hogy zavarná az elsődleges adatok, valamint a fő szerver futó műveleteit.
 • **Ingyenes exFAT támogatás:**Az exFAT egy fájlrendszer, amely támogatja a 16 EB méretű fájlokat, emellett kifejezetten a flash tárolásra lett optimalizálva (például SD kártyák és USB eszközök) – ezáltal felgyorsítja a nagy méretű médiafájlok átvitelét és megosztását.
 • DA Drive Analyzer AI-alapú diagnosztikával:
  A DA Drive Analyzer az ULINK felhőalapú mesterséges intelligenciája segítségével előre jelezheti a meghajtók várható élettartamát, ezzel segítve a felhasználókat a meghajtók cseréjének előzetes tervezésében, hogy elkerülhessék a szerverek váratlan leállását és az adatvesztést.
 • Továbbfejlesztett képfelismerés az Edge TPU-val:
  Az Edge TPU és a QNAP AI Core (AI-alapú motor a képfelismeréshez) kihasználásával a QuMagie gyorsabb arc- és tárgyfelismerést képes végrehajtani, míg a QVR Face gyorsabb valós idejű videóelemzésre képes az azonnali arcfelismerés érdekében.

Elérhetőség

A QuTS hero h5.0 béta már letölthető a https://www.qnap.com/quts-hero/ oldalról.
Kérjük, ellenőrizd NAS rendszered kompatibilisát a QuTS hero h5.0-val
Megjegyzés: A funkciók változhatnak, továbbá előfordulhat, hogy egyes funkciók nem állnak rendelkezésre mindegyik QNAP terméknél.