Mutasd be a rendszered sajátos módon

2021. szeptember 10., Tajpej, Tajvan- A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán bejelentette a Divider 300 sorozat kibővítését – jelenlegi klasszikus TG és a TG ARGB modellek mellett – az új TG Air változattal, amely jobb légáramlást kínál a korábbi megoldásoknál.

A Divider 300 sorozat ATX-kialakítású közepes méretű toronyházakból áll, amelyek szimmetrikus, háromszög alakú oldalsó panelekkel rendelkeznek: egy edzett üvegpanelből és egy fémlapből áll. Az utánozhatatlan kialakításának köszönhetően a Divider 300 sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sajátos módon mutassák be rendszerüket akár kétféle színben, hiszen a sorozat elérhető fekete és hófehér színben. Úgy tervezték, hogy támogassa a szabványos ATX alaplapokat, ráadásul az elől található I/O portoknál a két USB 3.0 mellett egy USB Type-C csatlakozó is megtalálható. Ezenkívül a szabadalmaztatott PCI-E keret biztonságos lehetőségeket kínál a függőleges GPU elhelyezéshez, de akár a videokártyát közvetlenül fektetve is lehet csatlakoztatni az alaplaphoz, ezzel lehetővé téve a hosszabb méretű kártyák támogatását. A légáramlást tovább javítja a beépített háromszög alakú oldalpanel az oldalsó szellőzésnek köszönhetően. Figyelemreméltó, hogy a Divider 300 sorozat támogatja az AIO folyadékhűtéseket is, beleértve a legújabb TOUGHLIQUID Ultra CPU AIO-t, valamint a Floe RC Ultra CPU és memória AIO folyadékhűtést is.

Háromféle Divider 300 kiadás, hogy megfeleljen a különböző igényeknek:

300 TG Air Edition – az egyenletes légáramlásért

A vadonatúj Divider 300 TG Air tervezési koncepciója során a légáramlás hatékonyságát vették figyelembe. Ennek a kiadásnak a legkülönlegesebb tulajdonsága az előlapon lévő perforált T-alakú légáteresztő nyílások, amelyek a TT logót rajzolják ki. Ez a kialakítás egyszerre nyújt kiváló esztétikai megjelenést és hűtési teljesítményt. A hagyományos, teljes üvegből vagy teljes acélból készült panelekhez képest a légáramlásra optimalizált panelek lehetővé teszik a keletkező hő hatékonyabb eloszlatását. A két, elől és hátul is előtelepített, 120 mm-es ventilátorral a Divider 300 TG Air kiváló hűtést biztosít.

Divider 300 TG ARGB Edition – lenyűgöző fényeffektusok és alaplapi RGB szinkronizáció

A Divider 300 TG ARGB három előtelepített, 120 mm-es ARGB ventilátorral rendelkezik, amelyek szinkronizálhatók az ASUS Aura Sync-kel, a GIGABYTE RGB Fusion-nel, az MSI Mystic Light Sync-kel és az ASRock Polychrome alaplapi RGB szoftverrel. Az RGB világítás 16,8 millió szín közül állítható, emellett a ventilátorok páratlan szellőzést biztosítanak. Az elegáns fekete és fehér toronyházak kiemelik az RGB ventilátorok színjátékát.

Divider 300 TG Edition – egyszerű és klasszikus

A Divider 300 TG elülső és bal oldalán is rendelkezik 3 mm vastagságú edzett üvegpanelekkel. A klasszikus Divider 300 TG különösen azok számára alkalmas, akiknek már minden más hardverük megvan, beleértve a ventilátorokat is. Az egyszerűsége nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, hogy saját igényeik alapján állíthassák össze rendszerüket.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Divider 300 sorozatú toronyházak hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. Az Divider 300 sorozat naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviseletével.

További információ a Divider 300 TG Air közepes toronyházakról:

Divider 300 TG Air Black közepes toronyház
https://www.thermaltake.com/divider-300-tg-air-mid-tower-chassis.html
https://ttpremium.eu/divider-300-tg-air-mid-tower-chassis.html

Divider 300 TG Air Snow közepes toronyház
https://www.thermaltake.com/divider-300-tg-air-snow-mid-tower-chassis.html
https://ttpremium.eu/divider-300-tg-air-snow-mid-tower-chassis.html