A limitált kiadású kollekciót a Tom Clancy Rainbow Six® Siege inspirálta

2021. augusztus 24., Chicago – A SteelSeries, a világ vezető gamer és e-sport márkája a periféria piacon, valamint a KontrolFreek®, a Performance Gaming Gear™ megalkotója bemutatta a limitált kiadású Six Siege: Black Ice kollekciót.

Az Ubisoft által fejlesztett Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege-ben látott eredeti Black Ice skin ihlette perifériák átlátszó, sarkvidéki kék színösszeállítással keltik életre az ikonikus skin-t a Prime Pro sorozatú gamer egér, a QcK Heavy XXL egérpad és két Six, valamint a két hibrid Six Siege: Black Ice Performance Thumbsticks® segítségével.

Prime Pro gamer egér | Black Ice Edition – Játssz úgy, mint a profik! A Black Ice skin borítással rendelkező és a világ vezető gamereivel közösen kifejlesztett Prime egér csatában tesztelt formája garancia a hosszantartó kényelemre és a legmagasabb szintű játékra. A könnyű kialakítás mindössze 69 g-ot nyom, ezzel csökkenti a kéz fáradását emeléskor. A rendkívül tartós kialakítás ellenáll a legintenzívebb kopásnak, míg az új texturált matt felület biztosítja a csúszásmentes tapadást. A TrueMove Pro érzékelő professzionális esport teljesítményt nyújt, a közvetlenül az egéren elvégezhető beállítás pedig megkönnyíti a funkciók kiválasztását.

QcK Heavy XXL egérpad | Black Ice Edition – A felületi teljesítmény és az innováció csúcsa. A Black Ice mintázattal rendelkező QcK Heavy XXL egérpad vastag, mikroszálas felülettel és extra vastag gumírozott talppal rendelkezik, amely tartós játékplatformot kínál és extra párnát biztosít a csuklód számára. Az ergonomikus XXL egérpad tökéletes megoldást jelent minden játékhoz. A SteelSeries XXL gamer egérpadjait sűrű szövésű mikroszálas és sima felület jellemzi, hogy optimális követési pontosságot nyújtson optikai és lézeres szenzorok esetén is, így egyaránt megfelel a játékosok és az esportolók igényeinek.

KontrolFreek Performance Thumbsticks | Black Ice Edition – Még jobb tapadás és irányítás. A legendás Black Ice skin a gyári kontrollerek joy-karjainak 13,25 mm-es magasságával ötvözve – a nagyobb ívtávolság és pontosság érdekében – a Six Siege: Black Ice Performance Thumbsticks gumiborítás segítségével kisebb erőkifejtésre lesz szükség a joy-karok mozgatásához, ezzel csökkentve a kéz fáradtságát és javítva a pontosságot. A végeredmény a maximális mozgékonyság, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsabban és pontosabban tapadjanak rá a célpontjaikra az ostrom folytatásához. Egyaránt elérhető PlayStation 5-re | PlayStation 4-re | Xbox X/S-re | Xbox One-ra.

A Six Siege: Black Ice Collection már elérhető a SteelSeries.com oldalon az alábbi ajánlott fogyasztói árak mellett:

• Prime Pro gamer egér | Black Ice Edition – 69,99 dollár

• QcK Heavy XXL egérpad | Black Ice Edition – 39,99 dollár

• KontrolFreek Performance Thumbsticks | Black Ice Edition – 19,99 dollár

Six Siege: Black Ice kollekció képek: https://steelseries.box.com/v/Six-Siege-Black-Ice-Collection

Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeries termékeiről és az esport támogatásokról, látogass el a következő oldalra: steelseries.com és csiripelj velünk itt: @SteelSeries.

Ha szeretnél többet megtudni a KontrolFreek termékeiről,  látogass el a következő oldalra: KontrolFreek.com és csiripelj velünk a Twitter-en, az Instagram-on, Facebook-on, Twitch-en, és Discord-on.
#KontrolFreek | #FreakNation