A teljesítmény és a hordozhatóság tökéletes egyensúlya

2021. július 26., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG XENIA 14 lifestyle ultrabookot. A 14 hüvelykes XENIA 14 az olyan felhasználók számára készült, akiknek könnyű és vékony ultrakbookra van szükségük, amely kiváló teljesítményt biztosít mind a munkavégzés, mind pedig a játékok során. A XENIA 14 tökéletesen megfelel minden igénynek a 11. generációs Intel® Core™ i7 vagy i5 processzoroknak és az integrált Intel® Iris® Xe grafikus megoldásnak, a Full HD IPS kijelzőnek, a 92%-os képaránynak és a 10 órás üzemidőnek köszönhetően.

Utazáshoz tervezve

A könnyű magnéziumötvözetből készült vázzal rendelkező XENIA 14 egy olyan hordozható készülék, amelyet a felhasználók egyszerűen magukkal vihetnek bárhová. A mindössze 970 g súlyú, 15 mm-es vastagságú ultrabookot könnyű kézben vagy táskában hordozni, így ideális megoldást kínál üzleti utazásokhoz.

Nagy teljesítmény

A 11. generációs Intel® Core™ i7 vagy i5 processzorral és az integrált Intel® Iris® Xe grafikus megoldással rendelkező XENIA 14 készen áll a zavartalan produktivitásra és szórakozásra. Mindezekhez társul egy nagy sebességű XPG PCIe Gen4 SSD meghajtó és egy XPG DDR4 3200 MHz memóriamodul, amely könnyedén bővíthető az extra foglalatnak köszönhetően.

I/O portok széleskörű választéka

A XENIA 14 I/O portok széles választékával rendelkezik a problémamentes csatlakoztathatóság érdekében, beleértve a több USB Type-C portot, amelyek közül az egyik Thunderbolt 4 támogatással rendelkezik a kényelmes töltés és a gyors adatátvitel érdekében. Ezenkívül egy USB 3.2 Gen 2 Type-A port, 3,5 mm-es audio combo jack csatlakozó és egy HDMI 2.0b port is rendelkezésre áll. Az XPG XENIA 14-hez akár három külső 4K monitor is csatlakoztatható a HDMI és az USB-C portok segítségével.

Maximális betekintési élmény

A kiváló vizuális élmény érdekében a XENIA 14 keskeny, 2 mm-es kávával és 92%-os képarányú kijelzővel rendelkezik, így jobb betekintési élményt kínál. A tökéletes súlyelosztásnak és zsanérkialakításnak köszönhetően a felhasználók könnyedén, egyetlen kézzel is felnyithatják az ultrabookot.

Optimalizált akkumulátor és gyorstöltés

A XENIA 14 akár 10 órás[1] akkumulátor üzemidőt biztosít az egész napos akár útközbeni produktivitás érdekében is, a mellékelt kompakt adapter pedig a 65 W-os töltést is támogatja. Alternatív megoldásként a felhasználók az akkumulátort a két USB Type-C port (C-típusú USB vagy Thunderbolt 4 port) bármelyikével feltölthetik.

WiFi 6 és Bluetooth 5.1

Az Intel® WiFi 6 AX201 technológiával felszerelt XPG XENIA 14 biztosítja a felhasználók számára, hogy megtapasztalhassák a legújabb csatlakozási lehetőségeket a WiFi 6 és a Bluetooth 5.1 támogatásával. A WiFi 6 lehetővé teszi a routerek számára, hogy egyszerre több készülékkel kommunikáljanak, és ugyanazon a csatornán egyszerre több eszközre küldjenek adatokat nagyobb lefedettség mellett. A Bluetooth 5.1 új „iránykereső” funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az XPG XENIA 14 számára, hogy a nagyobb stabilitás érdekében pontosan meghatározza a Bluetooth jelforrások fizikai helyzetét.

Windows Hello és 1 hónapos Xbox Game Pass előfizetés

Az XPG XENIA 14 támogatja a Windows Hello szolgáltatást, a kijelző felett elhelyezett infravörös kamerán keresztüli arcfelismerésnek köszönhetően pedig pillanatok alatt felébreszthető az alvó üzemmódból. Az XPG XENIA 14 mindezek mellett 1 hónapos, ingyenes Xbox Game Pass előfizetést is biztosít, amely több mint 200 játékhoz nyújt hozzáférést a felhasználók számára.

Az XPG XENIA 14 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel az XPG irodáit vagy képviseletét az www.xpg.com oldalon.[1] Az akkumulátor teljesítménye a felhasználástól és a szoftveres környezettől függően eltérhet.