Ezek az egyedülálló, Async műalkotások a művészet és a blockchain technológia keresztmetszetét jelentik, amelyek úttörő szerepet töltenek be az interaktív modern művészet jövőjében

2021. július 19., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek hétköznapjainak egyszerűsítésére és javítását szolgáló, díjnyertes csatlakoztatott termékek vezető gyártója bejelentette, hogy az Async Art NFT-k felkerültek a Meural Smart Canvas platform művészeti könyvtárába.

Az Async Art a világ első programozható digitális platformja a kriptoművészek számára, amely ezentúl a NETGEAR Meural intelligens képkeret platformon is elérhetővé válik. Az Async egyedülálló a növekvő NFT piacon, mivel lehetővé teszi a művészek számára, hogy műveiket dinamikussá alakítsák – mindegyik programozható rétegek sorozatából áll, amelyek a tulajdonosok igényei alapján vagy nyilvános adatpontok szerint változhatnak. A Meural platform tökéletes otthont jelent ennek az egyedi megközelítésnek a bemutatásához, az Async csatorna pedig automatikusan tükrözi az egyes műalkotások időbeli fejlődését.

„Már attól a pillanattól kezdve szerettük volna látni a programozható műalkotásokat a gyönyörű, digitális képkereteken, hogy elindítottuk platformunkat. A Meural támogatásával az Async Art egy újabb lépést tett az NFT-k valós megjelenítésében.”- nyilatkozta Conlan Rios, az Async Art vezérigazgatója és alapítója. „A két csapat nem is lehetne ennél izgatottabb, hiszen egy új dinamikus, interaktív műalkotási élményt hozunk létre a Meural számára. Ez az egyik legjobb példa arra, hogy egy élvonalbeli technológiát egyesítenek egy művészeti közösséggel, így együttesen egy teljesen új módot kínálva a felhasználók számára a digitális művészet megtapasztalására.”A Meural 2018 óta része a NETGEAR intelligens otthon termékcsaládjának, hogy hozzásegítse a vállalatot az összekapcsolt világ elképzelésének megvalósításában. A prémium digitális képkeret képes valósághű művészeti megtekintési élményt nyújtani, ráadásul gesztus, asztali számítógép, mobilalkalmazás vagy hang segítségével is vezérelhető (Amazon Alexa). A Meural Canvas lehetőséget nyújt a felhasználókat arra, hogy napi interakcióba lépjenek kedvenc művészükkel, köszönhetően a több mint 30.000 licencelt műalkotással rendelkező kurátor könyvtárának, amely a vizuális művészetek legjobb médiaterjesztő platformjának számít.

„A Meural pontosan erre a pillanatra épült.” – nyilatkozta Poppy Simpson, a NETGEAR termék- és tartalmi kurátori vezetője. „A Meural platform a kezdettől fogva megoldásokat biztosít a digitális művészetek, művészek, fotósok és gyűjtők számára. Az NFT-k a legújabb újítások egy olyan világban, ahol a Meural megjelenítési és tartalmi platform vitathatatlan vezető szerepet tölt be, és ez az izgalmas partnerség az Async-kel újabb lépést jelent a művészet megbecsülésének új korszaka felé vezető úton.”Elérhetőség:

Az Async műalkotások gyűjteménye szabadon elérhető minden olyan Meural Canvas és WiFi Photo Frame tulajdonos számára, akik használják az éves 69,95 dolláros előfizetési díj ellenében elérhető Meural kurátor könyvtárat. Segítségével egy több mint 30 000 darabos, kiterjedt művészeti könyvtárhoz férhetsz hozzá, köztük klasszikus és kortárs műalkotásokkal. Ezek a programozható művészeti alkotások dinamikusak és óránként frissülnek, hogy tükrözzék az időbeli fejlődésüket (Async csatorna).