Az SteelSeries lett a Mercedes-AMG Petronas Esports Team kizárólagos periféria támogatója

2021. július 15., Chicago, Brackley Anglia – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries, valamint a Mercedes-AMG Petronas Esports Team, a Mercedes-AMG Petronas Forma 1-es csapatának esport alakulata bejelentették partnermegállapodásukat, így a SteelSeries a csapat kizárólagos periféria támogatójává vált.

Az új megállapodással a SteelSeries és a Mercedes-AMG Petronas Esports Team különféle projektekben fog együttműködni, beleértve a terméktesztelést, a digitális eseményeket, a márka aktivitását és egyéb marketing tevékenységeket, hogy a simracing esport területén elősegítse a kimagasló teljesítményt, az innovációt és a kiváló minőség biztosítását. A partnerség megkezdéséhez a SteelSeries limitált kiadású egereket, billentyűzeteket és fejhallgatókat tervez, amelyek kifejezetten a Mercedes-AMG Petronas Esports Team számára készülnek.

Az élvonalbeli innovációról, a tervezési minőségről és a kivitelezésről ismert SteelSeries közvetlenül a csapat mérnökeivel dolgozik együtt, hogy folyamatos visszajelzéseket kapjon a csapattól a jövőbeni projektekhez. Ez az együttműködési kapcsolat mind az SteelSeries-t, mind pedig a Mercedes-AMG Petronas Esports Team-et tovább erősíti, hiszen mindkét fél elhivatott a legjobb teljesítmény elérése mellett.

„Világszerte vezető szerepet töltünk be a gamer és az esport perifériák iparágában és büszkén segítünk a jövőbeni kompetitív játékélmények kialakításában. Ez az első alkalom, amikor egy Forma 1-es csapat esport alakulatával dolgozhatunk együtt, az új partnermegállapodásunk a Mercedes-AMG Petronas Esports Team-mel pedig kiválóan bizonyítja elkötelezettségünket amellett, hogy innovatív megoldásokat hozzunk létre a világ legjobb esportolói számára.” – nyilatkozta Tony Trubridge, a SteelSeries Esports üzletágának globális igazgatója. „A SteelSeries-nél mindig is kiemelt feladatunknak tekintettük, hogy a termékeinket azok számára készítsük, akik valóban használják őket, ezért szívesen hallanánk közvetlenül az esport pilóták és mérnökeik véleményét is, hogy segítségükkel egy újabb szintre léphessünk és tovább javíthassuk termékeinket az esportolók, a rajongóink és a játékosok számára.”



A SteelSeries profi csapatokkal kötött megállapodásai többet jelentenek, mint egyszerű szponzoráció: valódi partner együttműködéseknek tekinthetők. Az ötletektől és a tervezéstől kezdve a tesztelésig és a hitelesítésig, az esportolók nem csupán a SteelSeries érdekelt felei, hanem együttműködnek a vállalattal és segítenek az új termékek létrehozásában is, hogy együtt a világ legjobb gamer perifériáit és szoftvereit legyenek képesek megalkotni.

„A megfelelő visszajelzés kulcsfontosságú az autósportban és az esportban is. Legyen szó a pilóta és a mérnöke közötti visszajelzéséről, vagy a pilóta és a berendezések közötti összhangról, mindkettő elengedhetetlennek számít a teljesítmény szempontjából.” – nyilatkozta James Vowles, a Mercedes-AMG Petronas Forma 1-es csapatának stratégiai vezetője. „Mindig is törekedtünk egy olyan környezet kialakítására, amelyben a pilótáink és mérnökeink könnyedén tudnak kommunikálni egymással, a SteelSeries pedig segít nekünk abban, hogy mindezt elérhessük. Minden percben a győzelemért küzdünk, ezért a sebesség és a pontosság az általunk használt felszerelésekben nagyon értékes, továbbá segít nekünk abban, hogy mindig a mezőny elején teljesíthessünk.”



A Mercedes-AMG Petronas Esports Team-mel kötött partnermegállapodás egy mérföldkőnek számít az SteelSeries számára, hiszen így még nagyobb szerephez jut az esport és a videójátékok ökoszisztémájában, beleértve a simracing-et is.

További multimédiás anyagok az alábbi oldalon érhetők el:
https://steelseries.box.com/v/Mercedes-AMG-Petronas-Esports