Az új pudding stílusú, double shot PBT billentyűsapkák széles kompatibilitást biztosítanak a mechanikus billentyűzetekhez, valamint kiváló tartóssággal és lenyűgöző RGB világítással rendelkeznek

2021. június 29., Chicago – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries bemutatta a SteelSeries PrismCaps billentyűsapkákat. Az új PrismCaps sorozatot úgy alakították ki, hogy a legjobb lehetőséget biztosítsák a játékosok számára a játékélmény frissítésére és javítására a már meglévő billentyűzeteiken.

A mechanikus billentyűzeteket támogató, széleskörű kompatibilitást biztosító univerzális billentyűsapkák kimagasló tartósságot, megfelelő illeszkedést és elhelyezést, valamint kiváló precizitást nyújtanak. Ezenkívül a PrismCaps billentyűsapkák lenyűgöző megjelenést nyújtanak a double shot pudding stílusú kialakításuknak köszönhetően, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a dinamikus RGB világítás fényeffektjeinek javítására.

  • Széleskörű kompatibilitás – Minden a megfelelő illeszkedésről, az elhelyezésről és a pontosságról szól. A SteelSeries PrismCaps készlet további két alternatív kialakítású, alsó soros billentyűsapkákat is tartalmaz, hogy megfelelően illeszkedjen az eltérő márkájú billentyűzetek (SteelSeries, Razer, HyperX, Corsair, Ducky és még sok más) széles választékához.
  • Rendkívüli tartósság – A PBT-ből – az egyik legnehezebb és legtartósabb billentyűsapka anyagból – készített SteelSeries PrismCaps extrém használat mellett is megőrzi az eredeti érzetét és megjelenését, így kiváló választást jelent a hardcore játékosok számára is.
  • Extrém megvilágítás – A játékosok ragyogó, több millió színben világító, pudding stílusú RGB megvilágítással ruházhatják fel billentyűzetüket a speciálisan kialakított, áttetsző oldalakkal és betűkkel ellátott souble shot kialakítássú billentyűsapkák segítségével.

A kategóriájában legjobb kompatibilitást, tartósságot és dinamikus RGB világítást biztosító SteelSeries PrismCaps fekete és fehér színben is kapható. A készlet Észak-Amerikában 29,99 $-os, az EMEA régióban 34,99 €-s, az APAC régióban pedig 34,99 $-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg a Steelseries.com oldalon. Az új billentyűsapkák egyaránt elérhetők US/UK/NORDIC kiosztással.

Nagy felbontású képek: https://steelseries.box.com/v/prismcaps-media-kit