2021. május 11., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy a legújabb folyadékhűtő sorozata – a TOUGHLIQUID 240/280/360 ARGB Sync All-In-One megoldások – már megvásárolhatók a Thermaltake partnereinek kínálatából.

Ezek a hűtési megoldások a Thermaltake TOUGHFAN ventilátoraival lettek felszerelve, amelyek az akár 2000 RPM-es sebességet a TOUGHFAN 12 esetén mindössze 22,3 dBa, míg a TOUGHFAN 14 esetén 33,2 dBa zaj mellett érik el. A ventilátorok mérete a radiátorok nagyságától függ, a felhasználók pedig a 240 mm-es, a 280 mm-es és a 360 mm-es megoldások közül választhatnak, hogy a lehető legcsendesebb módon legyenek képesek elérni a legjobb hűtési teljesítményt. Mindezek mellett a megoldások egy nagy teljesítményű rézblokkot használnak a hatékony hőelvezetés érdekében. Ráadásul, a kiváló minőségű pumpa egyenletes vízáramlást nyújt, ezzel megfelelően hűvösen tartva a processzorral érintkező rézblokkot. Az alacsony párolgást garantáló csövek segítségével a hűtőfolyadék vesztesége minimalizálható, ezért nincs szükség rendszeres újratöltésre. Továbbá, a hűtőblokk oldalán egy exkluzív integrált vezérlő található, amely amellett, hogy helyet takarít meg, kiküszöböli a kábelvezetésből eredő nehézségeket is.

A jól kivitelezett elrendezésének köszönhetően a felhasználók hét világítási mód, nyolc különböző szín és négy sebességmód közül választhatnak külső vezérlő használata nélkül. A hűtőblokk felső részén egy 360°-ban elforgatható, 6 LED-es borítás található, így a lehető legnagyobb kényelem biztosítása érdekében a felhasználók egyszerűen elforgathatják azt, hogy a TT logót a telepítést követően is a megfelelő állásba lehessen helyezni. Az esztétikus, tükörsimára csiszolt borítás alól kiszűrődő RGB világítás fantasztikus látványt nyújt. Mindemellett az ARGB Sync sorozat támogatja az 5 V RGB kompatibilis alaplapokat, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a világítási effektusokat a választott alaplapjuk szoftverével is kezelhessék. A hűtőblokk egyaránt támogatja az Intel és az AMD univerzális rögzítőkereteket, így az eltérő processzorokkal rendelkező felhasználók is egyaránt megtapasztalhatják az új hűtési megoldás előnyeit. Ha valaki egyszerre funkcionális és kiváló megjelenéssel rendelkező hűtést keres, akkor a TOUGHLIQUID ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő sorozat jelenti a legjobb megoldást!

A TOUGHLIQUID 240/280/360 ARGB Sync All-In-One hűtés legfőbb jellemzői:

TOUGHFAN ventilátorok

A TOUGHFAN ventilátorokkal felszerelt TOUGHLIQUID ARGB Sync az akár 2000 RPM-es sebességet a TOUGHFAN 12 esetén mindössze 22,3 dBa, míg a TOUGHFAN 14 esetén 33,2 dBa zajzint mellett éri el, ezzel a lehető leghalkabb módon biztosítva a hatékony hűtést.

TOUGHFAN 12: 240/360 mm

TOUGHFAN 14: 280 mm

Nagy teljesítményű hűtőblokk

A nagy teljesítményű rézblokk jelentősen javítja a hővezető képességet. A kiváló minőségű és megbízható pumpa pedig maximális keringést tesz lehetővé, az állandó folyadékáramlás pedig képes folyamatosan hűvösen tartani a rézblokkot.

Elforgatható blokkfej

A TOUGHLIQUID ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő sorozat egy elforgatható blokkfejjel rendelkezik, amely maximális kényelmet nyújt a felhasználók számára. A felső borítás a telepítés után is könnyedén elforgatható, így a TT logót mindig a megfelelő helyzetbe lehet igazítani.

Lenyűgöző fényhatások

A tükörsima felületű hűtőblokkot egy integrált vezérlővel tervezték, amely lehetővé teszi a blokk világítási módjának, a fényhatások sebességének és színének könnyű kezelését, ezzel egyszerűbb kábelmenedzsmentet biztosítva. A felhasználók hét fényhatás közül választhatnak.

TOUGHLIQUID ARGB Sync

TOUGHLIQUID ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő sorozat támogatja az 5 V RGB kompatibilis alaplapokat, így a felhasználók a választott alaplapjuk szoftverével is vezérelhetik a fényhatásokat.

Univerzális kompatibilitás

A TOUGHLIQUID ARGB Sync All-In-One hűtőblokkja egyaránt támogatja az Intel és az AMD univerzális rögzítőkereteket, így az eltérő processzorokkal rendelkező felhasználók is egyaránt megtapasztalhatják az új hűtési megoldás előnyeit.

Intel: LGA 2066/2011-3/2011/1366/1200/1156/1155/1151/1150

AMD: AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1

Elérhetőség, garancia és árazás

A TOUGHLIQUID 240/280/360 ARGB Sync multifunkciós folyadékhűtők már megvásárolhatók a Thermaltake hivatalos kereskedelmi partnereinek és viszonteladóinak kínálatában.

A gyártó a folyadékhűtési termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. További információkért keresd fel a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi viszonteladói, vagy a PR képviseletével.

Tudj meg többet a Thermaltake TOUGHLIQUID 240/280/360 ARGB Sync folyadékhűtőkről:
240 mm – https://www.thermaltake.com/toughliquid-240-argb-sync-all-in-one-liquid-cooler.html
280 mm – https://www.thermaltake.com/toughliquid-280-argb-sync-all-in-one-liquid-cooler.html
360 mm – https://www.thermaltake.com/toughliquid-360-argb-sync-all-in-one-liquid-cooler.html