A QmailAgent 3.0 lehetővé teszi a fiókok és az e-mailek másodlagos biztonsági mentését/helyreállítását, valamint biztosítja a teljesen privát felhőalapú e-mail menedzsmentet

2021. május 7., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a QmailAgent 3.0 béta változatának megjelenését. A NAS-alapú e-mail menedzsment megoldás lehetőséget nyújt több e-mail fiók központi kezelésére, az új frissítésnek köszönhetően pedig már tartalmazza az e-mail-ek és a fiókok másodlagos biztonsági mentésének lehetőségét is az adatok nyilvános felhőszolgáltatásokhoz történő csatlakoztatásához, valamint a fiókok vagy e-mailek helyreállításához. Ezekkel a szolgáltatásokkal a QmailAgent 3.0 megvédi az e-maileket és leegyszerűsíti az e-mailek kezelését, valamint biztonsági mentését.

A QmailAgent támogatja a népszerű e-mail szolgáltatásokat (beleértve a Gmail™-t, Yahoo®-t és Outlook®-ot), valamint az összes IMAP-alapú e-mail szervert. A QNAP NAS-ok nyújtotta tárolási lehetőséggel párosítva a felhasználóknak rengeteg tárhely áll a rendelkezésükre az e-mailjeik és a csatolmányok biztonsági mentéséhez. A QmailAgent beépített keresője és a Qsirch együttesen segítik a felhasználókat abban, hogy pillanatok alatt megtalálják keresett e-maileket és mellékleteket. Az SSL átvitel mellett a QmailAgent is megvédi az e-mailek és a felhasználók személyes adatainak biztonságát.

„A QmailAgent 3.0 támogatja az e-mail fiókok másodlagos biztonsági mentését, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára a 3-2-1 biztonsági mentési szabály alkamazását a megbízható adatvédelem érdekében. A QmailAgent 3.0 emellett támogatja a teljesen szöveges alapú Qsirch keresőmotort is, hogy a felhasználók könnyedén megtalálhassák az általuk keresett fájlokat és e-maileket.” – nyilatkozta Josh Chen, a QNAP termékmenedzsere.

A QmailAgent 3.0 megjelenésével együtt a QNAP bejelentette a QmailAgent 3.0 béta programot is. Csatlakozz az elsők közé, akik kipróbálják az újdonságokat és nyerj egy QNAP TR-004 bővítőegységet! További információért és a feltételek megismeréséért, kérjük látogass el a QmailAgent 3.0 béta program oldalára.

Elérhetőség és kompatibilitás

A QmailAgent 3.0 béta változata már elérhető a QTS App Center-ben. Ha többet szeretnél megtudni a QmailAgent 3.0-ról kérjük, látogass el a https://www.qnap.com/go/software/qmailagent oldalra.