Az együttműködés célja, hogy a két vállalat élvonalbeli hűtési technológiával rendelkező termékeket készítsen a gamerek és a PC rajongók számára

2021. április 28., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a díjnyertes rendszerek, komponensek és a gamerek, esportolók, valamint technológiai rajongók számára készített perifériák vezető gyártója együttműködési megállapodást kötött a Nidec Servo Corporation-nel, ezzel lehetővé téve a Nidec Servo GentleTyphoon ventilátorok használatát az XPG termékekben. A Nidec Servo GentleTyphoon ventilátorok több különféle, még be nem jelentett XPG termékek elkészítéséhez lesznek felhasználva, hogy kiváló hűtést biztosítsanak a felhasználóknak, továbbá a ventilátor a már korábban megjelent XPG VENTO PRO 120 PWM megoldás alapjaként is szolgált.

„A Nidec Servo-t rendkívül nagy örömmel tölti el, hogy tovább mélyítheti az XPG-vel folytatott együttműködését, hogy közösen élvonalbeli hűtési megoldásokat kínálhassanak a gamerek és a PC rajongók számára szerte a világon.” – nyilatkozta Masayuki Mohri, a Nidec Servo elnök-vezérigazgatója. „Izgatottak vagyunk, hogy megerősíthetjük együttműködésünket és egyesíthetjük kompetenciáinkat a gamer termékek, valamint a motor- és ventilátortervezés tekintetében, ahogyan azt a VENTO PRO 120 PWM esetén is megtettük, hogy kivételes hűtési képességekkel rendelkező gamer termékeket készíthessünk.”

A Nidec Servo GentleTyphoon ventilátorának kialakítása alapján az XPG VENTO PRO PWM 120 magas statikus nyomást biztosít a jobb légáramlás érdekében és folyamatos keringést biztosít a PC-n belül még olyan esetben is, ha valami a levegő útjába kerülne. A VENTO PRO 120 PWM magas, akár 3,15 mm H₂O értékű statikus nyomással rendelkezik és akár 75 CFM légáramlást képes biztosítani, így kiváló kiegészítésként szolgál a folyadékhűtő rendszerekhez is.

„A Nidec Servo GentleTyphoon ventilátorok már jól ismertek az iparágban és rengeteg gamer, valamint PC rajongó alkalmazza őket a kiváló teljesítményüknek köszönhetően.” – nyilatkozta Alex Yin, az XPG vezérigazgatója. „Számunkra az XPG-nél, a Nidec Servo-val való kötött partnermegállapodásunk bizonyítja elkötelezettségünknek amellett, hogy a legjobb minőségű termékeket szeretnénk eljuttatni felhasználóinknak, hogy ezzel is javítsuk a játékélményüket.” 

Tudj meg többet az XPG VENTO PRO 120 PWM-ről:
https://xpg.com/en/xpg/691.