Lehetővé teszi az AI-alapú eseménykeresést és a HDMI Local Display használatát

2021. április 16., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető gyártója bejelentette a QVR AI Pack licenc megjelenését, amely lehetővé teszi a NAS felhasználók számára a QVR Smart Search (videókeresés) és a QVR Smart Client (HDMI kimenet) szolgáltatások használatát. A felhasználók gyorsan és egyszerűen megtalálhatják az adott eseményekről készített felvételeket adott időintervallumon belül a QVR Smart Client vagy a QVR Pro Client segítségével, ezzel jelentősen javítva a felügyeleti rendszerrel rögzített események kezelésének hatékonyságát.

A QVR Smart Search AI videókeresés közvetlenül futtatható a felügyeleti szerveren anélkül, hogy az negatívan befolyásolná a rendszer teljesítményét. A megoldás támogatja a videófelvételeken rögzített mozgás detektálását egy meghatározott időn, területen és érzékenységen belüli lekérdezéssel. A QVR Smart Client lehetővé teszi a HDMI kimenettel rendelkező NAS felhasználók számára, hogy közvetlenül megtekinthessék a felügyeleti felvételeket egy HDMI támogatással rendelkező kijelző csatlakoztatásával – nincs szükség külső számítógépre. A Smart Search továbbá a QVR Smart Client alkalmazásban is használható, a keresési eredményeket pedig az idővonalon jeleníti meg.

„A QVR AI Pack segít a felügyeleti rendszereket kezelő felhasználók számára a manuális videókeresés megszüntetésében. Az AI-alapú kereséssel a felhasználók hatékonyan és pontosan megtalálhatják több száz kamera, több száz órányi felvételei közül az általuk keresett konkrét eseményeket, ezzel jelentősen lerövidítve a felvételek megtalálásával töltött időt.”- nyilatkozta Emma Lin, a QNAP termékmenedzsere.

Megjegyzés: A QVR AI Pack csak a QVR Pro és a QVR Pro készülékeket futtató QNAP NAS rendszereket támogatja. A QVR Elite megoldást használó NAS-ok csak 2021 második negyedévében válnak támogatottá.

Elérhetőség

A QVR AI Pack már megvásárolható a QNAP szoftveráruházában. További termékinformációért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.