2021. április 16., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group a világ egyik vezető áramellátásért felelős megoldások gyártója. Az 1993-as alapítás óta a vállalat a kutatás-fejlesztési szakértelem mellett a jelentős termelési kapacitásra és a kiemelkedő minőségre törekedett, hogy ezzel emelkedjen ki a versenypiacon.

A széleskörű termékkínálatával az FSP Group egyedülálló helyzetben van. A folyamatos növekedés érdekében pedig számos hosszútávú trendet és környezetvédelemi eljárást vezetett be, beleértve a zöld energiaszolgáltatási termékeket, a kiemelt hatékonyságú átalakító készülékeket, valamint a kimagasló elektromos biztonságot és megbízható termékeket.

A vállalat világszínvonalú termékeket kínál az eltérő kategóriákhoz, amelyek megfelelnek a vásárlók hosszú távú igényeinek. Ezenfelül az FSP az évek során az egyik legmegbízhatóbb partnerévé vált a különböző márkaneveknek, beszállítóknak és a fogyasztóknak egyaránt.

2021-ben az FSP Group egy új üzletág felé is nyit, így bejelentette együttműködését a Digi-Key online disztribútorral. „Örömmel jelentjük be együttműködésünket a Digi-Key vállalattal, amely egy globális vezető a professzionális elektronikai komponensek forgalmazásában szerte a világon. A Digi-Key több mint 11,5 millió terméket kínál 1500 megbízható beszállítótól. A Digi-Key továbbá olyan szolgáltatásokat is nyújt a tervezőmérnökök számára, mint a központi technikai támogatás és a többnyelvű ügyfélszolgálat, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. A széles termékválasztékkal és innovatív szolgáltatásokkal a Digi-Key a legjobb választás tervezőmérnökök és vásárlók számára.” – nyilatkozta Allen Cheng, az FSP Group vezérigazgatója.

„A Digi-Key-t örömmel tölti el, hogy az FSP termékeivel bővítheti ki az áramellátási kínálatát.” – nyilatkozta David Stein, a Digi-Key globális beszállítói menedzsmentjének alelnöke. „Az FSP vezető szerepet tölt be az tápegységgyártás területén, melyek között megtalálhatók az ATX (számítógépes) típusú tápegységek is. Mindezek mellett rendkívüli szakértelemmel rendelkező kutatás és fejlesztési csapattal, valamint firmware fejlesztési tapasztalattal rendelkeznek, továbbá testreszabott és egyedileg módosítható fejlesztési szolgáltatásokat nyújtanak közös ügyfeleinknek, így izgatottak vagyunk, hogy termékeiket szélesebb körben is értékesíthetjük.”

Manapság az 5G és az AIoT segítségével a vezető vállalatok azon dolgoznak, hogy a világot egy jobb hellyé tegyék. Az FSP hisz abban, hogy a vállalatok, beleértve a startup vállalkozásokat is, innovatív termékeket fognak fejleszteni erre a célra, ezért törekszenek arra, hogy termékeik megbízható csatornákon jussanak el a fogyasztókhoz.

Ha többet szeretnél tudni az FSP termékeiről, kérjük keresd fel a:

Hivatalos weboldalt
Az FSP-márkás termékek oldalát
Blog
Facebook
LinkedIn
YouTube