A QuWAN vRouter támogatja a VMware ESXi platformok és szerverek SD-WAN-hoz történő csatlakoztatását

2021. április 13., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítés és tárolási megoldások vezető gyártója bejelentette a QuWAN vRouter megoldását, amely egy VMware ESXi platform és szerver támogatással rendelkező SD-WAN virtuális router. Az előfizetés alapú QuWAN vRouter számos eltérő csomagban érhető el, beleértve az ingyenes alapmegoldást és a prémium, nagy sávszélességű megoldásokat, hogy a felhasználók a számukra megfelelő költségvetés alapján frissíthessék az SD-WAN infrastruktúrájukat. Az olyan QuWAN SD-WAN funkciók mellett, mint az Auto Mesh IPsec VPN és a WAN optimalizálás, a QuWAN vRouter a felhőalapú és központi menedzselésű virtualizációs platformokon keresztül Zero Touch Provisioning szolgáltatást nyújt, ezzel nagy mértékben segítve a vállalkozásokat egy hatékony és biztonságos, több helyszínes informatikai környezetek kiépítésében és menedzselésében.

„A vállalkozások, ha a meglévő virtualizációs platformjaikra vagy szervereikre telepítik a QuWAN vRouter megoldását, teljes mértékben kihasználhatják az SD-WAN QuWAN vRouter összes előnyét anélkül, hogy további eszközök vásárlására, vagy a hálózati infrastruktúra megváltoztatására volna szükség. Továbbá a QuWAN vRouter a csatlakozási kulcsok segítségével lehetővé teszi az online telepítést és a virtuális gépek központi felügyeletét az informatikai rendszerek kiépítésének és kezelési hatékonyságának növelése érdekében.” – nyilatkozta Judy Chen, a QNAP termékmenedzsere.

Az Auto Mesh VPN, a tűzfalak, a WAN optimalizálási technológia és a felhőkezelési SD-WAN szolgáltatások mellett a QuWAN vRouter támogatja a VMware ESXi virtualizációs platformot és szervereket, lehetővé téve ezzel a több helyszínes hálózati környezetek kiépítését és optimalizálását. Annak érdekében, hogy a vállalkozások a Zero Touch Provisioning-re való törekvéssel csökkentsék az IT szakemberek szükségességét, a QuWAN vRouter online is telepíthető, így a központi IT személyzetnek csak meg kell vásárolniuk a licenceket a QNAP szoftveráruházából, a szétosztásukat követően pedig csak az SD-WAN beállítását kell végrehajtaniuk a QuWAN Orchestrator-ban, majd a helyi csapat a csatlakozási kulcsok segítségével befejezheti a telepítést. A QuWAN vRouter lehetővé teszi a hálózati forgalom elemzését és a virtuális gépek vezérlését a VMware ESXi platformokon, ezzel segítve a hálózati és a biztonsági erőforrások megfelelő elosztását.

A QuWAN vRouter Edition rugalmasan változtatható, megfizethető éves előfizetési lehetőségeket kínál: a 15 Mbps alapszintű csomag ingyenesen, míg a 30 Mbps és az 1 Gbps sebességű prémium megoldások 7,99 USD kezdőárral kaphatók. A QuWAN vRouter lehetővé teszi harmadik féltől származó virtualizációs platformok és szerverek SD-WAN-hoz történő csatlakoztatását, az eltérő QNAP QuWAN megoldásokkal pedig egyaránt megfelel a kisvállalkozások, a szervezetek és a vállalatok eltérő igényeinek.

Elérhetőség

A QuWAN vRouter Edition licenc-alapú szoftver már elérhető a QNAP szoftveráruházban. A virtuális szervernek vagy platformnak támogatnia kell a VMware ESXi v7.0-át. További termékinformáció megtekintéséért, kérjük látogass el a https://www.qnap.com/go/software/quwan-vrouter-edition/ oldalra.