Perfekcionistáknak és szakembereknek készült! A CES díjnyertes Summit sorozattal Te is kezedbe veheted a jövőd irányítását, valamint többet hozhatsz ki magadból a munkád során!

2021. április 1. Tajpej, Tajvan – A korábban megjelent MSI Summit laptopokat az üzleti felhasználók már jól ismerik. Most azonban megérkeztek a termékcsalád új tagjai! Egy magával ragadó aranymetszet spirál megjelenését követően az MSI leleplezte az „MSIology: Determined to Succeed 2021” virtuális eseményt. Az aranymetszés tökéletes példájaként az MSI bemutatta a Summit sorozatot, beleértve a „CES innovációs díjak” kitüntetettjeit, az MSI Summit E16 Flip-et és az MSI Pen-t, valamint a „CES 2021 legjobbja” díjnyertes Summit E13 Flip Evo-t és nem utolsó sorban a 2. generációs MSI USB-C dokkolót is. A virtuális esemény során az MSI megmutatta, mennyire sokoldalúan lehet alkalmazni az MSI Summit sorozatot, amely segítségével a felhasználók növelhetik a produktivitásukat és a munkahelyi hatékonyságukat.

A teljes MSIology – Determined to Succeed 2021 virtuális eseményt alábbi linken tekintheted meg:

https://msi.gm/MSIology

A Summit E13 Flip Evo és a Summit E16 Flip elforgatható laptop a legjobb eszköz a gyors munkavégzéshez

„Ahogy a híres szerző, Arthur C. Clarke egyszer mondta, a kellően fejlett technológia egyenértékű a varázslattal. Ma itt vagyunk, hogy tanúi lehessünk az új MSI Summit varázslatának.” – jelentette ki büszkén Iris Chuang, az MSI Notebook termékmenedzsment igazgatója a bemutató megnyitóján. Az esztétika szimbóluma, egy óriási méretű aranymetszet spirál kiválóan szemlélteti az MSIology szellemiségét, melynek célja a tökéletes laptopok megalkotása a sikerre vágyó perfekcionisták számára. 



Manapság az emberek több időt töltenek távoli munkavégzéssel, így egy könnyedén hordozható, átfogó és többfunkciós laptop lehet a tökéletes irodai eszköz számukra. A bemutató alatt a műsorvezető az irodája, egy kávézó és az otthona között ingázott, ezzel szemléltetve azt, hogyan tudnak a vadonatúj Summit sorozatú laptopok zökkenőmentesen beolvadni a felhasználók munkavégzési szokásaiba, közösségi találkozóiba, a közös családi eseményekbe, valamint egyéb más alkalmakhoz. Mindez azt bizonyítja, hogy a laptop olyan, mint egy partner a munkahelyen, egy legjobb barát, akivel együtt szórakozhatsz, vagy éppen egy hűséges társ, aki biztonságban tartja az adataid és segít szembenézni az új modern korszak dinamikus, gyors ütemű kihívásával. „Manapság egyre többen várják azt el egy laptoptól, hogy rendkívül vékony, nagy teljesítményű, egyedi tervezésű, kényelmes és megbízható legyen. A legújabb Summit laptopok pedig pont ezeknek tesznek eleget.” – nyilatkozta Iris Chuang. 

Íme az új Summit sorozat: az aranymetszés tökéletesítése a 16:10-es képaránynál kezdődik

Amikor bármilyen dolog tökéletesen összhangban van az aranymetszéssel, az valósággal gyönyörűnek számít! Az új MSI Summit 2 az 1-ben laptopok különlegessége az „aranymetszetben” rejlik. A legjobb felhasználói élmény megteremtése érdekében az MSI tanulmányozta az esztétikát a matematikában és a természetben, mindezek találkozását pedig az aranymetszésben találta meg!

A logótól és annak elhelyezésétől kezdve a külső borításon át egészen a 16:10-es képarányú kijelzőig, az MSI az aranymetszés törvényét alkalmazta az MSI Summit E13 Flip Evo és a Summit E16 Flip megoldásain is, hogy kifogásolhatatlan laptopokat készítsen a perfekcionisták és a szakemberek számára. A felhasználók igényeik szerint választhatják a 13 hüvelykes E13-at vagy a nagyobb képernyős 16 hüvelykes E16-ot modellt is. A varázslat ott történik, ahol a 16:9-es képarányú kijelző 16:10-re bővül, ezzel 10%-kal nagyobb munkaterületet kínálva, így több helyet biztosít az információknak, hogy növelje a produktivitást.

Ami a vázat illeti, a Summit E13 Flip Evo és a Summit E16 Flip 360 fokban elforgatható. Ennek a kialakításnak köszönhetőn könnyedén használható bármilyen helyzetben, így a Summit sorozat a legjobb eszköz a konferenciák és a rendezvények során is. Akár előadói monitorként is használható, vagy a konferencia anyagok táblagépként történő megtekintésére is lehetőséget nyújt, továbbá sátor szerű alakba kihajtva kiválóan alkalmazható jegyzetkészítésre is a csoportos megbeszélések során. 

A CNC gyártási folyamatnak és a megerősített unibody kialakításnak köszönhetően a váz vékony, letisztult, ugyanakkor erősebb, mint valaha. Az alumíniummal extrudált technológiával a Summit E13 Flip Evo váza nagy tartósságot nyújt, a zsanérok pedig évekig bírják a folyamatos használatot.

Summit sorozat 150%-os teljesítménynövekedéssel és rendkívül gyors adatátvitellel

A Summit sorozat nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem erőteljes is. A Summit E13 Flip Evo-t a legújabb Intel Evo platformnak megfelelve tervezték, így a legújabb, 11. generációs Intel® Core™ i7 processzorral lett felszerelve, amely 150%-kal jobb teljesítményt nyújt, továbbá az Intel® Iris® Xe grafikus megoldás 4,5-szer gyorsabb, mint az előző generációs UHD grafika. 

Ezenkívül a Summit E13 Flip Evo 10%-kal jobban teljesít, mint az azonos kategóriájú 2 az 1-ben laptopok, így ideális megoldást jelent a gyorsan változó munkaigényekhez. A távoli munkát végző munkavállalók számára az átviteli sebesség kulcsfontosságú szerepet játszik! Az MSI Summit sorozat a PCIe Gen 4 SSD-nek köszönhetően kétszer nagyobb sávszélességet képes nyújtani. Az általános USB csatolókhoz képest a Thunderbolt 4 négyszer gyorsabb kimeneti sebességre képes, ezzel lehetővé téve a teljes adatátviteli sebesség kihasználását. Mindemellett a WiFi 6E jelentősen javítja a hálózati sebességet és teljesítményt a nagyobb sávszélességnek köszönhetően, interferencia nélkül.

Kiváló minőségű, zajmentes videóhívás az MSI Summit sorozattal

A videóhívások térnyerését követően egyre nagyobb aggályt kelt a felhasználókban magánélet biztonságának megőrzése, így az MSI Summit sorozat hármas védelmet nyújt a webkamerák használata során. A jelzőfénytől kezdve, a be- és kikapcsoló gyorsbillentyűn át a laptop oldalán található fizikai kapcsolóig minden megoldás a magánélet védelmét segíti elő. 

Másrészt az MSI egyedi megoldásokat kínál a jobb hang- és webkamerás videóminőség érdekében. Amikor valaki otthonról vagy távolról dolgozik, az olyan háttérzajok, mint mások beszélgetései, vagy éppen a forgalmi zaj rendkívül ki tudja zökkenteni az embereket a munkavégzés folyamatából. Itt az ideje búcsút mondani ezeknek. Az MSI zajcsökkentő kamerája lehetővé teszi a webkamera számára a jel zajának csökkentését és a minőségi képek készítését, valamint rendkívül hasznos lehet a kevésbé megvilágított környezetekben. A kiváló képminőség mellett a felhasználóknak a környező zajok miatt sem kell aggódniuk. Csak kapcsolják be az aktív zajszűrést, hogy azonnal megszüntessék az összes háttérzajt a hangszórón és a mikrofonon egyaránt, így a felhasználók teljesen elmerülhetnek a munkavégzés folyamatába.

A CES innovációs díj nyertese, az E16 Flip egy csendes és könnyű erőmű! 

Definiáld újra a munkavégzés menetét a „CES innovációs díj” nyertesével – a Summit E16 Flip-pel – a produktív szakembereknek készült laptopjával. A Summit E16 Flip mélyfekete borítással és arany színű szegéllyel rendelkezik. Ez a vékony és könnyű laptop tökéletes azok számára, akik folyamatosan mozgásban vannak. Ezenkívül a kiváló tervezésének köszönhetően a Summit E16 Flip-et az „IF Design Award”-ra is jelölték, ezzel bizonyítva, hogy ez egy olyan művészi eszköz, amely az irodai és az otthoni felhasználók rendkívüli ízlésvilágáról tanúskodik.

A Summit E13 Flip Evo legjobb tulajdonságai mellett a Summit E16 Flip az NVIDIA legújabb grafikus megoldásait használja. A nagy teljesítményű Summit E16 Flip megfelel a számítási teljesítményt igénylő feladatoknak, valamint az alkotási folyamatok szélesebb körét képes kezelni, beleértve a 3D-s szoftvereket és egyéb más kreatív megoldásokat. Az exkluzív új „Dynamic Cooler Boost” hűtési kialakítással a Summit E16 Flip a processzor teljes terhelése alatt is csupán 35 dB-lel működik. Ezenkívül a Summit E16 Flip 4 mikrofonnal rendelkezik, hogy kiváló minőségű hangfelvételeket biztosítson a konferenciabeszélgetések során. Mindezek az optimalizálások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy teljes mértékben ki tudják használni az átgondolt hardveres felépítés minden előnyét.

A 2. generációs MSI USB-C dokkoló páratlan hatékonyságot biztosít

A virtuális eseményen a vállalat azt is megmutatta, hogyan lehet hatékony irodai környezetet kialakítani. Az eltérő portok csatlakoztatása sokszor problémát okozhat! A 2. generációs MSI dokkoló akár három külső 4K UHD kijelző és több USB-port csatlakoztatására is lehetőséget nyújt, így egyetlen központosított helyre csatlakoztathatsz minden kábelt. Mindezek mellett támogatja a 100 wattos töltési teljesítményt is. A 2. generációs MSI USB-C dokkoló nagyszerű eszköz lehet az üzleti vállalatok számára, hiszen támogatja a MAC-cím továbbítást és a PXE Wake-on-LAN (WOL) funkciót is. Ezáltal az új dokkoló tökéletesen illeszkedik a személyes és a vállalati használathoz is.

A legjobb eszköz az elit számára, a CES 2021 innovációs díj nyertese: MSI Pen

Az MSI Pen segítségével a jegyzetek készítése vagy a kézírás természetes hatást kelt, így intuitív módon fejezheted ki az ötleteidet. A legújabb MPP 2.0 technológiával az MSI Pen stabil érzékelést és a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. A 4096 nyomásszintnek köszönhetően pedig az írás és a rajzolás úgy jelenik meg a képernyőn, mintha egy valódi golyóstollal készítetted volna. Az esemény során az MSI azt is bemutatta, hogy az MSI Pen akár távirányítóként is használható a prezentációk és a táblák kezelésére mindössze egyetlen kattintással. Mindemellett tökéletes kiegészítést nyújt a Summit E13 Flip Evo és a Summit E16 Flip laptopokhoz is. A szöveges magyarázatoktól és a jegyzeteléstől kezdve a digitális aláírásokon, az üzleti brainstorming értekezleteken át egészen az egyszerű rajzolásig, az MSI Pen az üzleti elitek leghasznosabb eszközévé válhat ötleteik kifejezésében.

Az MSI Summit E13 Flip Evo és a Summit E16 Flip laptopok soha nem látott teljesítménnyel, vállalati szintű biztonsággal és kiemelkedő 20 órás akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, ráadásul akár 360 fokban el is forgathatók. Az új MSI Pen és a 2. generációs MSI dokkolóval együtt az új „All-in-one” Summit sorozat nagy mértékben javítja a felhasználók képességeit, üzleti hatékonyságát és produktivitását.