2021. március 8., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a világ vezető PC márkája örömmel jelentette be a 2021-es MSI Creator Awards esemény kezdetét! Az MSI Creator Awards-ra három kategóriában is nevezhetnek a világ legkreatívabb és legkiválóbb alkotói: grafikai tervezés, 3D alkotás és filmkészítés.

Jelentkezz Te is:
A nevezések beküldési határideje: 2021. június 1., 8:00
Az esemény linkje: https://www.msi.com/Landing/creatorawards

Az előző évben az eseményre több ezer hihetetlen alkotás érkezett, így az MSI továbbra is elkötelezett az alkotók támogatása mellett. A díjazottak az MSI legújabb Creator sorozatú laptopjait, asztali számítógépeit, grafikus kártyáit vagy monitorjait nyerhetik meg, amelyek összértéke meghaladja a $35 000 dollárt.

Továbbá, minden kategóriában az MSI különdíjban részesíti azokat a nevezéseket, amelyek a legjobban képesek bemutatni az MSI márka szellemiségét.

Az 2021-es MSI Creator Awards a „Technológia és az esztétika találkozása” címet viseli. A reneszánsztól kezdve a tudományos forradalom át egészen a felvilágosodás koráig a legjelentősebb fejlődések mindegyike az emberi esztétikára és a tudományokra épültek. Az MSI célja az, hogy inspiráljon mindenkit olyan alkotások létrehozására, amelyek tökéletesen kivitelezik a koncepciót, kivaló betekintést nyújtanak és kivételes készségeket mutatnak fel minden területen.

„Az előző évi MSI Creator Awards rendkívül pozitív fogadtatásban részesült. A világ minden tájáról számos alkotó mutatta meg kreativitását és lelkesedését az MSI-nek a nevezéseik által. Ez a fajta támogatás ösztönözte az MSI-t, hogy idén újra megrendezze az eseményét. Ebben az évben a „Technológia és az esztétika találkozása” témájában várjuk a nevezéseket. Idén még több alkotó mutathatja meg kreativitását a világ számára, továbbá lehetővé válik, hogy az „MSIology” kifejezés bekerüljön az általános tudományok és a technológia szótárába.” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke.

Az MSI Creator Awards díjazottjait a legkülönbözőbb területek elismert szakértőiből álló bizottság fogja értékeli. Az MSI célja egy kiegyensúlyozott értékelési bizottság létrehozása volt olyan ipari szakértőkkel, akik széleskörű tudásukkal, lelkesedésükkel és szakértelmükkel tudják biztosítani azt, hogy a nyertes pályázatok valóban kiemelkedőek és méltók legyenek a díjak átvételére. A zsűri tagjai az MSI YouTube csatornáján és a Facebook oldalán is fognak online előadásokat tartani a nevezési időszak során, hogy megosszák szakmai készségeiket és érdekes gondolataikat az érdeklődő alkotókkal.

MSI Online előadások:

Minden szombaton 5:00-kor, március 20-tól kezdve egészen május 15-ig.

Megtekintési link: https://www.youtube.com/user/MSI/featured