2021. február 24. – Az FSP Group, a világ vezető tápegység és PC toronyház gyártója a költséghatékony, ARGB világítású, akril oldallappal rendelkező, CMT151 közepes méretű toronyházával megfizethető árazás mellett teszi lehetővé a felhasználók számára a stílusos PC-k építését. A CMT151 támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat maximum 315 mm hosszúságig, valamint az akár 160 mm magasságú CPU hűtéseket is. A CMT151 egy közepes méretű toronyház, amelyet kifejezetten az RGB világítás kedvelőinek terveztek. A legtöbb belépőszintű megoldással szemben a toronyház matt fekete festése és stílusos kialakítása egyedülállónak számít a kategóriájában.
Elegáns megjelenés és akril oldallap
Az elegáns megjelenésű közepes toronyház mindenki figyelmét felkelti. A tágas belső és az előlapon található ARGB fénysávon kívül a CMT151 akril oldallappal is rendelkezik, így könnyedén megmutathatod számítógépedben használt komponenseidet is.

Kiemelkedő hűtés
A toronyház elejére három 120 mm-es vagy kettő 140 mm-es, a felső részére pedig kettő 120 mm-es ventilátor szerelhető, mindemellett a házban egy ARGB világítással ellátott ventilátor is helyet kapott az optimális légáramlás biztosítása érdekében, továbbá támogatja az 5 V-os RGB csatlakozással rendelkező alaplapokat, így lehetővé teszi a fényeffektek közvetlen szoftveres vezérlését.

Eltávolítható porszűrő
A toronyház tetején egy eltávolítható, mágneses porszűrő található, amely megakadályozza a por és a szennyeződések rendszerbe jutását.

Legfőbb tulajdonságok:

Közepes méretű toronyház matt fekete festéssel

  • Akril oldallap
  • 1 előtelepített 120 mm-es ARGB LED ventilátor
  • 6 ventilátorhely 120 mm-es ventilátorok számára
  • 7 x PCI-E bővítőhely, 2 x 3,5 hüvelykes HDD és 2 x 2,5 hüvelykes SSD tárolóhely
  • 2 x USB 2.0 port, 1 x USB 3.0 port
  • Támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat akár 315 mm hosszúságig, valamint a 160 cm magasságú CPU hűtéseket.

Elérhetőség
Az CMT151 toronyház már elérhető a hazai kiskereskedelmek kínálatában.