2021. február 12. – A pandémia alatt sajnos megtapasztaltuk a távolságtartás okozta nehézségeket, hiszen a szeretteinkkel, családunkkal sem tölthettünk megfelelő mennyiségű és minőségű időt, ahogy korábban megszokhattuk. 2020 minden tekintetben egyedülálló év volt, amelyet a világ minden táján megtapasztalhattak az embereket. 2020-ra minden bizonnyal leginkább úgy fogunk emlékezni, mint azaz év, amikor távolabb kerültünk szeretteinktől.

A kapcsolattartás különösen nagy kihívást jelent manapság, amelyet a modern technológia számos módon próbál megoldani. A virtuális videóplatformok nagyszerű eszközként szolgálnak a távolságtartás enyhítésében. A videokonferencia szoftverek a mindennapi élet részévé váltak. A FaceTime hívások egyre népszerűbbek, mint a kommunikáció szokásos formája, a közösségi média pedig továbbra is egyedülálló szerepet játszik modern világunkban, hogy mindannyian kapcsolatban maradjunk szeretteinkkel és ismerőseinkkel a világjárvány idején. A rendelkezésre álló digitális kommunikációs módszerrel azonban még mindig nehéz áthidalni azokat, amelyek személyesebbé tudják tenni az emlékeink megosztását.

A Meural WiFi képkeretet arra tervezték, hogy különleges pillanatokat oszthassunk meg segítségével és közelebb hozza a szeretteinkkel töltött boldog emlékeket. A Meural képkeret lehetőséget nyújt arra, hogy minden csodálatos emlékednek otthont adjon és lehetőséget teremtsen újak létrehozására, mindemellett barátaid és családtagjaid is közvetlenül megoszthatják saját fotóikat az intelligens képkeret segítségével. Képzeld csak el szeretteid arcát, amikor a lenyűgöző Full HD felbontású kijelzőn megcsodálhatják a korábbi közös fényképeiteket.

A Meural WiFi képkeret valóban olyan ajándék, amely az elkövetkezendő években is mosolyt csal az arcunkra. Kevés olyan egyedi dolog létezik, amely ennyire időtálló ajándék lehet.Oszd meg egyszerűen életed legfontosabb élményeit
Fotózz, oszd meg és éld át újból kedvenc emlékeid a Meural WiFi képkeret segítségével.

Bárhol tökéletes
A lenyűgöző kijelző és a stílusos keret kombinációja az otthonod bármelyik pontján megállja a helyét.

Készítsd el saját fotógyűjteményed
A Meural folyamatosan fejlődő, dinamikus művészeti könyvtárával a művészvilág legnagyobb neveinek alkotásait is megtekintheted otthonod kényelméből.

Elérhetőség
A Meural WiFi képkeret már elérhető a NETGEAR hivatalos partnereinek kínálatában.