Az X1300i egyesíti az alacsony késleltetés, a treVolo audio és a dedikált gaming üzemmód beállításait a legjobb játékélmény nyújtásához

2021. február 9., Einhoven, Hollandia – A BenQ, a világ vezető DLP projektor gyártója bemutatta az X1300i-t, a piac legfejlettebb gamer projektorát. Az X1300i az iparágban vezető alacsony késleltetéssel és AV-optimalizált gyors-beállításokkal rendelkezik az eltérő játéktípusokhoz. Az X1300i lenyűgöző színeket kínál a BenQ CinematicColor-nak köszönhetően, továbbá ez világ első Google által is hitelesített Android TV™ rendszerrel rendelkező projektora.

„A BenQ az X1300i-vel az alacsonyabb bemeneti késleltetésen túl arra törekedett, hogy minden korábbinál mélyebben elmerülhessenek a játékosok kedvenc fantáziavilágaikban.” – nyilatkozta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „A dedikált játékmódok lehetővé teszik a gamerek számára, hogy másodpercek alatt tökéletesen, kifejezetten játékokra optimalizált audiovizuális beállításokat alkalmazhassanak, amelyekbe beletartozik a 8 ms-os válaszidő és a 120 Hz-es képfrissítés is.”Az X1300i kiegyensúlyozott 3000 ANSI lumenes fényerővel, széleskörű 98%-os Rec.709 CinematicColor színlefedettséggel és tűéles, 500 000:1 arányú szuper magas kontraszttal rendelkezik, amely támogatja a Dynamic Black algoritmusokat is. Emellett a 4K kompatibilitás, a natív Full HD 1080p felbontás és a projektorra optimalizált HDR HDR10/HLG támogatás garantálja a jövőbiztos vizuális teljesítményt. A 4LED-es fényforrása az automatikus színkalibrációval biztosítja a tökéletes játékélményt.

Az előre beállított játékmódok mellett az X1300i teljes elmerülést nyújt az erőteljes 5W x 2 sztereó hangszóróknak köszönhetően, melyet a BenQ díjnyertes treVolo Audio csapata fejlesztett. A hangzást továbbá a Bongiovi DPS (Digital Power Station) technológia is fokozza, amely végeredményben részletgazdagabb hangzást kínál. Az RPG játékok kedvelői értékelni fogják a hihetetlen sztereó képalkotást, a sportrajongók valósággal odalesznek a tiszta hangzásért és az élénk színekért, a fejlett térhatásnak köszönhetően pedig az FSP rajongók is könnyebben meghallhatják az ellenfeleik lépéseit.

Az X1300i a világ első Google által hitelesített Android TV projektora, amely lehetőséget nyújt a Google Play és az Amazon Prime Video használatára is a végtelen szórakozás biztosításához, továbbá támogatja a különböző készülékek képernyőjének tükrözését is.

A stílusos kialakítással, a rugalmas 1,2-szeres zoom-mal, a 2D-s trapézkorrekcióval és a fejlett AV-csatlakozással rendelkező X1300i tökéletes megoldást jelent minden háztartásba. Az X1300i 4LED fényforrása több mint 30 000 órás élettartammal rendelkezik, így akár 10+ éven keresztül is képes a gyönyörű és élénk színek megjelenítésére anélkül, hogy a fényforrás cseréjére lenne szükség.

Tudj meg többet a BenQ X1300i gamer projektorról!