Lenyűgöző RGB világítással rendelkező külső SSD

2021 február 3., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobiltartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és egyéb ipari megoldások vezető gyártója bemutatta az ADATA SE900G-t, amely egyike azon kevés külső SSD-nek a piacon, melyet szemkápráztató RGB világítással láttak el.
Az ADATA SE900G egy USB 3.2 Gen2x2 külső SSD, amely ötvözi a teljesítményt és a ragyogó stílust. Az SE900G kiváló használhatóságot és teljesítményt nyújt, az olvasási és írási sebessége pedig elérheti az akár 2000 Mb/s-ot is. A SE900G ennek következtében nagyjából huszonötször[i] gyorsabb, mint egy hagyományos külső merevlemez. A felhasználók egy 10 GB-os 4K HD filmet nagyjából 10 másodperc alatt képesek átmásolni rá.

Kiváló teljesítmény mellett az SE900G egy káprázatos RGB kialakítással rendelkezik, ezzel egyedülállóvá téve a külső SSD-k között. Az RGB világítás a felső borítás 74%-át fedi le, így összekeverhetetlen fényerőt és látványt nyújt. Sőt, az RGB világítás egy kocka mintás panelen szűrődik át, amely jellegzetes és kifinomult megjelenést kölcsönöz az eszköznek. Azok a felhasználók, akik már egyedi RGB világítású munkaállomásokat, vagy gaming rendszereket építettek, különösen értékelni fogják az SE900G káprázatos stílusát.

Az SE900G számos eltérő kapacitással érhető el (512 GB / 1 TB / 2 TB), tökéletesen megoldássá téve az alkotóknak a nagy fájlok tárolásához, valamint a játékosoknak a konzolos játékaik tárolásához. Amikor a gamerek újra játszani szeretnének egy adott játékkal, csak csatlakoztatniuk kell az SE900G-t, amely jóval gyorsabban betölt mindent,[ii] mint egy hagyományos külső merevlemez.

Az SE900G mindegyik elterjedt operációs rendszert támogatja[iii], beleértve az Androidot, a macOS-t és a Windows-t is. A felhasználók egyszerűen megtekinthetik videóikat, fényképeiket, lejátszhatják kedvenc zenéiket, valamint megoszthatják azokat több eszköz között az SE900G segítségével.

Az ADATA SE900G rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel az ADATA irodáját vagy hivatalos képviseletét az www.adata.com oldalon.

[i] Ez az állítás az SE900G és egy 80 MB/s sebességű ADATA HDD összehasonlításán alapul. Az összehasonlításhoz használt számítógép támogatja az USB 3.2 Gen 2-t, valamint fel lett rá telepítve az UASP illesztőprogram is. A tényleges teljesítmény hardveres és szoftveres konfigurációtól függően változhat.

[ii] A tényleges betöltési idő játékonként változhat. Konzollal történő használat előtt szükség lehet az eszköz formázásra. A konzolokkal kompatibilis eszközök listáját a konzolod felhasználói kézikönyvében találhatod meg.

[iii] A gazdagép szoftverének és hardverének kompatibilisnek kell lennie és támogatnia kell a külső SSD-ket az OTG adatmentési és -átviteli funkcióik támogatásához. Támogatott eszközök közé tartozik: az iPad Pro 2018 vagy újabb, a MacBook Pro 2019 vagy újabb, a MacBook Air 2019 vagy újabb, az Xbox One X és a PlayStation® 4 Pro is.