2021. január 29., Tajpej, Tajvan- A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén – örömmel jelentette be a Pacific V-RTX 3070 és Pacific V-RTX 3080/3090 GPU hűtőblokkok megjelenését.

Az ASUS ROG STRIX RTX 3070 és 3080/3090 grafikus kártyákhoz tervezett Pacific V-RTX 3070 és a Pacific V-RTX 3080/3090 GPU hűtőblokkok RGB világítással is rendelkeznek, továbbá a TT RGB ökoszisztéma részét képezik és támogatják a TT RGB Plus szoftvert is, így a felhasználók egyedi fényeffekteket hozhatnak létre a 16,8 millió színű RGB LED-ek segítségével. Emellett támogatják az 5 V-os állítható RGB csatlakozásokat az eltérő alaplapokon, így lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a fényhatásokat olyan szoftverek segítségével is szinkronizálhassák, mint az ASUS Aura Sync és MSI Mystic Light Sync. A kiváló vízáramlású kialakítás, a tükrösima rézblokk és a mikrocsatornás szerkezet kombinációja garantálja a hűtőblokkok kiváló teljesítményét és a lenyűgöző vizuális esztétikáját. Ha ASUS ROG STRIX RTX 3070 vagy 3080/3090 grafikus kártyát használnál, mindenképp próbáld ki a legújabb Pacific V-RTX 3070 és Pacific V-RTX 3080/3090 GPU hűtőblokkokat.

A Pacific V-RTX 3070 és Pacific V-RTX 3080/3090 GPU hűtőblokkok tulajdonságai:

A beépített 12 állítható LED egyszerűen kezelhető a szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftver és a mobilos alkalmazás segítségével a kiváló fényhatások biztosításához.

Kiváló vízáramlású kialakítás

A Pacific V-RTX 3070 és a Pacific V-RTX 3080/3090 egyaránt lefedik a GPU-k mindegyik hőforrását, így stabil és megbízható hűtési teljesítményt biztosítmég akár túlhajtás közben is. Mindkét hűtőblokk a teljes nyákot és az összes komponenst lefedi, így csökkenti a GPU-n esetlegesen kialakuló károk esélyét.

Tükörsima rézblokk

A Pacific V-RTX sorozatú hűtőblokkok tükörsima rézblokkot használnak nikkel bevonattal, amely amellett, hogy a hűtőpaszta számára egyenletesebb eloszlást garantál, kivételes hőátadást is biztosít.

Kiváló minőségű alumínium hátlap

Az alumínium hátlap az egész GPU hátoldalát lefedi, így megakadályozza a nyák esetleges elgörbülését vagy elhajlítását.

Egyedi mikrocsatornás szerkezet

A kompakt, 0,5 mm-es mikro-csatornalemezes konstrukcióval garantálja az optimális távolságot a legjobb hőelosztás biztosításához.

Szinkronizáld az alaplapod RGB szoftverével

Arra lett tervezve, hogy támogassa az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szinkronizálást. Ezek a GPU hűtőblokkok támogatják az 5 V-os állítható RGB csatlakozással rendelkező alaplapokat, így közvetlenül a fent említett szoftverek segítségével is szinkronizálhatod a fényeffekteket.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Pacific V-RTX 3070 és a Pacific V-RTX 3080/3090 GPU hűtőblokkok már megvásárolhatók a Thermaltake globális kereskedelmi és viszonteladói hálózatának kínálatából.

A gyártó a folyadékhűtési termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. További információkért keresd fel a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi viszonteladói, vagy a PR képviseletével.