2021. január 26., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén – örömmel mutatta be a TOUGHFAN ventilátorokkal felszerelt, legújabb AIO megoldásait – TOUGHLIQUID ARGB Sync és TOUGHLIQUID ULTRA AIO folyadékhűtéseket.

A TOUGHLIQUID ULTRA további egyéb funkciókkal is rendelkezik, beleértve a nagy teljesítményű TOUGHFAN 12 Turbo ventilátorokat, amelyeknek a maximális forgási sebessége 2500 RPM, hogy erőteljes légáramlást kínáljon a fokozott hűtési teljesítmény érdekében. Az új ventilátorok 2. generációs hidraulikus csapágyazást az LCP ventilátorlapátokat alkalmaznak a maximális hűtési teljesítmény és a csendes működés érdekében. A TOUGHLIQUID ULTRA sűrű lemezfelületű radiátorral rendelkezik a kiváló hűtési hatékonyság érdekében, továbbá 240 mm-es és 360 mm-es változatokban is kapható. Az integrált pumpa rézből készült hűtőblokkal készült a kiemelkedő hővezetőképesség érekében, továbbá a hűtés már tartalmazza a hűtőfolyadékot az azonnali használat biztosításához.  A blokk tetejére felszerelt LCD kijelző képes a komponensek állapotának megfigyelésére, továbbá lehetőséget nyújt egyedi fényhatások és testreszabott GIF fájlok beállítására is a TT RGB PLUS 2.0 szoftver segítségével. Szinkronizáld más TT RGB Plus termékekkel, hogy gyönyörű, egyedi fényhatásokat hozhass létre az szoftver új változatával.

A TOUGHLIQUID ARGB Sync a termékcsaládhoz illeszkedő kialakítással rendelkezik, azonban jelentősen költségbarátabb. Az LCD kijelző helyett egy RGB panellel lett felszerelve, továbbá a felhasználók kiemelkedő teljesítményt érhetnek el a TOUGHFAN 12 és 14 radiátor ventilátorokkal az erőteljes légáramlásnak és a 2000 RPM-es teljesítményüknek köszönhetően.  A TOUGHFAN ugyanazt a csapágyazást és ventilátorlapátokat használja, mint az ULTRA sorozat, ennek megfelelően remek hűtési teljesítményt és halk működést garantál. Ez az ARGB Sync Edition ugyanazt a továbbfejlesztett radiátort használja, továbbá 240 mm-es, 280 mm-es és 360 mm-es változatokban is elérhető lesz. A pumpa felső részén hat állítható LED segítségével szabhatják személyre a felhasználók a világítást. Mindemellett réz hűtőblokkal és 360°-ban elforgatható LED fedővel lett felszerelve. A pumpába integrált vezérlő mellett nincs szükség külső irányítópanelre, így a felhasználók közvetlenül a szoftverből állíthatják be a világítási módokat, az egyedi színeket és a színváltás sebességét. Emellett a TOUGHLIQUID ARGB világítását akár az alaplapod RGB vezérlőjével is szinkronizálhatod az 5V+ csatlakozás, illetve a különböző RGB sync szoftverek segítségévél.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU és memória AIO folyadékhűtés 2021 második negyedévében, a TOUGHLIQUID 240/280/360 ARGB Sync AIO folyadékhűtés pedig 2021 februárjában kerül kereskedelmi forgalomba. A termékek 2-éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a gyártó helyi értékesítési vagy PR képviseletével.