TOUGHAIR CPU léghűtő bemutatása

2021. január 8., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a PC modderek elsőszámú választása, örömmel mutatja be a Thermaltake TOUGHAIR CPU léghűtőt, amely olyan optimalizált, magas statikus nyomású ventilátorok használ, amelyek a TOUGHFAN 12 ventilátorokkal megegyező kialakításúak. A TOUGHAIR CPU léghűtő ventilátorai fejlett 2. generációs hidraulikus csapágyakkal, LCP ventilátorlapátokkal és új rezgéscsillapító rendszerrel rendelkeznek, mely kiemelkedő megbízhatóságot garantál minden gaming konfiguráció építéshez. A TOUGHAIR CPU léghűtő három változatban is elérhető. A TOUGHAIR 110 alacsony profilú, kompakt kialakításával ideális megoldást jelent a kis méretű rendszerekhez; a TOUGHAIR 310 és a TOUGHAIR 510 pedig olyan egy- és két ventilátoros megoldások, amelyek egyedi hűtőbordát használnak, hogy maximalizált légáramlást és kimagasló teljesítményt nyújtsanak a legújabb Intel és AMD Ryzen sorozatú processzorok számára.

A Thermaltake emellett tavaly decemberben bemutatta a TOUGHFAN 12 Turbo nagy statikus nyomású ventilátorát. Ha több információt szeretnél megtudni a TOUGHAIR vagy a TOUGHFAN sorozatok tagjairól, csatlakozz a Thermaltake Expo 2021-hez.

Legfrissebb információkért kövesd a Thermaltake Facebook oldalát és a Thermaltake Global YouTube csatornáját.

Live Stream Platformok

Megnyitó a Thermaltake vezérigazgatója által 2021 január 11-én

A TOUGHAIR CPU léghűtő tulajdonságai:

120mm-es nagy statikus nyomású ventilátorok

A TOUGHAIR a TOUGHFAN 12-vel azonos tervezési koncepció alapján készült, kiváló minőségű PWM vezérlésű ventilátorokkal van felszervelve, akár 2000 fordulat/percre is képes. A TOUGHAIR magas légnyomású és nagy légáramú ventilátorai szintén 2. generációs hirdraulikus csapágyakkal, LCP ventilátorlapátokkal és rezgécsillapító rendszerrel lettek ellátva.

U alakú réz hőcsövek

A négy nagy teljesítményű U alakú réz hőcső közvetlenül érintkezik a CPU-val, így a hőcsövek több hőt képesek elnyelni a CPU-ból, ezzel biztosítva a legjobb hűtési teljesítményt.

Univerzális kompatibilitás

A TOUGHAIR kompatibilis az Intel és az AMD CPU-kkal egyaránt. Támogatja az Intel LGA 1200/1156/1155/1151/1150/775 és az AMD AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1.

TOUGHFAN Turbo nagy statikus nyomású radiator ventilátor tulajdonságai:

A TOUGHFAN 12 Turbo egy PWM vezérlésű ventilátor, amelyet 3,78 mm-H2O statikus nyomással és 72,69 CFM légáramlással tervezték. Emellett egy fejlett 2. generációs hirdraulikus csapággyal, LCP ventilétorlapátokkal és egy újfajta, rezgéscsillapító rögzítő rendszerrel is felszerelték a kiváló hűtési teljesítmény érdekében.

Elérhetőség, garancia, árazás

A Thermaltake TOUGHAIR CPU léghűtő és a TOUGHFAN 12 Turbo nagy statikus nyomású radiátor ventilátor kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A Thermaltake TOUGHFAN 12 Turbo nagy statikus nyomású radiátor ventilátor már elérhető. A TOUGHAIR CPU léghűtő 2021 februárjától lesz elérhető. További információkért a TOUGHAIR széria termékeirő

További információ a Thermaltake TOUGHFAN 12 Turbo nagy statikus nyomású radiátor ventilátorról:

https://www.thermaltake.com/toughfan-12-turbo-high-static-pressure-fan-single-pack.html

További információkért a termékekről látogass el az alábbi oldalra: https://expo2021.thermaltake.com/

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogass el a www.thermaltake.com weboldalra.