2020. december 31., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az új, ADATA ICFP301 ipari szintű CFexpress memóriakártyáját, amely egy kompakt és nagy teljesítményű, intelligens alkalmazásokhoz, például automatizáláshoz, HPC-hez (nagy sebességű számítás), AI mély-tanuláshoz és intelligens képelemzéshez készített tárolómegoldás.

A PCIe Gen3x2 interfésznek köszönhetően kompatibilis az NVMe 1.3-mal, az olvasási és írási sebessége pedig elérheti az akár 1600/1200MB/s-ot. A változó hőmérsékleti tartomány között is (-40°C és + 85°C között) működőképes 3D TLC NAND Flash memória használatával a memóriakártya optimális teljesítménnyel működik zord körülmények között is a hosszabb élettartam érdekében. Ezenkívül támogatja az LDPC ECC motort a hibák automatikus észleléséhez és javításához; a Wear Leveling technológiát, amely az adatok egyenletes írásáért felel az összes szektorban a hosszabb élettartam biztosításához; valamint az AES 256 titkosítást és a TCG Opal-t a fokozott adatbiztonság érdekében. A memóriakártya továbbá 3000 P/E ciklusú besorolással rendelkezik a maximális tartósság és megbízhatóság érdekében.

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához az industrial.adata.com weboldalon.