Növeld hűtési teljesítményed akár 2500 RPM-re

2020. december 30., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a PC modderek elsőszámú választása, örömmel jelentette be, hogy Thermaltake TOUGHFAN 12 Turbo nagy statikus nyomású radiátor ventilátor mostantól elérhető. A Thermaltake TOUGHFAN 12 Turbo támogatja a PWM vezérlést, így akár 2500 fordulat/percre is képes. Ezeket a kiváló minőségű, nagy teljesítményű ventilátorokat a 2. generációs hidraulikus csapágyunkkal és fémmel megerősített motorkerékagyunkkal készítjük el, amelyek a magas statikus nyomásra és a minimális zajszintre lettek optimalizálva. A folyadékkristályos polimer ventilátorlapátok rendkívüli szakítószilárdsággal rendelkeznek, alacsony hőtágulási együtthatójuk pedig csökkentheti a ventilátor rezgését maximális sebességű üzemel esetén. Ha extra teljesítményre van szükséged, ne habozz kipróbálni a TOUGHFAN 12 Turbo nagy statikus nyomású radiátor ventilátort.

A Thermaltake TOUGHFAN 12 Turbo tulajdonságai:

PWM vezérlésű ventilátorok

A PWM vezérlésű ventilátorok lehetővé teszik az alaplapi hőmérséklet-érzékelők számára, hogy jeleket küldjön a ventilátoroknak, ezzel szabályozva a ventilátorok sebességének lassulását és gyorsulását.

Magas légnyomás és nagy légáramlás

A TOUGHFAN 12 Turbo-t 3,78 mm-H2O statikus nyomással és 72,69 CFM légáramlással tervezték.

Optimalizált, 2. generációs hidraulikus csapágy

Optimalizált, 2. generációs hidraulikus csapággyal lett felszerelve, amely az egyedi szerkezeti kialakításának köszönhetően a kenőanyagot a könnyen koptatható területek apró réseibe juttatja, így nemcsak a súrlódást csökkenti, hanem az élettartamot is növeli.

Rezgéscsillapító rendszer

Az in-mold fröccsenésgátló gumibetétek csillapítják a ventilátor rezgését, így a ventilátor magasabb szinten foroghat anélkül, hogy megemelné a zajszintet. A ventilátort 80%-os lefedettséggel tervezték az összes sarokhoz, mindemellett alacsony zajszintet tart fenn.

Elérhetőség, garancia, árazás

A Thermaltake TOUGHFAN 12 Turbo nagy statikus nyomású radiátor ventilátor már elérhető a Thermaltake világszerte működő hivatalos kiskereskedelmi és disztribútori csatornái kínálatában. A termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviseletével.

További információkért látogass el az alábbi oldalra:

https://www.thermaltake.com/toughfan-12-turbo-high-static-pressure-fan-single-pack.html

Megvásárolható:

TT Premium Europe – http://bit.ly/TOUGHFAN-12-Turbo_TTP_E

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogass el a www.thermaltake.com/default.htm weboldalra.