2020. december 22. – A digitális IP technológián alapuló videómegfigyelés forradalmasítja a fizikai biztonsági ágazatot. A modern IP-technológia gyors fejlődése nem kerülte el a biztonsági ipart sem. Egyre több új felügyeleti projekt teljes mértékben IP-alapú, és amelyek megfelelő működéséhez a minőségi hálózati berendezések megléte elengedhetetlenek. Nagyon sok különféle hálózati periféria van a piacon, de a fő kérdés a következő: hogyan lehet ezeket hatékonyan kiválasztani és használni annak biztosítására, hogy a rendszer minden működési környezetben elérje a maximális teljesítményt?

Az IP-felügyelet egykor csak a nagyvállalatok számára volt megfizethető, azonban ma már a legtöbb cég rendelkezik olyan IP-hálózatokkal, amelyeken a felügyeleti videóátvitel megvalósítható. Az IP kamerák és tárolóeszközök ára drasztikusan csökkent, így az IP felügyeletet már a kisebb vállalkozások is előnyben részesíthetik.

Az IP felügyelet számos előnnyel jár az analóg verzióval szemben:

Nincs szükség új kábelezésre: A forgalmat egy meglévő fizikai IP-hálózat továbbítja. A PoE lehetővé teszi a kamerák csatlakoztatását az adott hálózathoz, így nincs szükség drága Ethernet és tápkábelezésre.

Egyszerűbb integráció az alkalmazásokkal: Az IP-kamerarendszereket sokkal egyszerűbb összekapcsolni az alkalmazásokkal, akár az egyszerű mozgásérzékelésről, akár a videós tartalmak elemzésről legyen szó. Mivel nincs szükség az analóg-digitális konvertálásra, így az arc- és rendszámfelismerés is sokkal egyszerűbb.

Időtálló választás: Amíg az analóg rendszerek elavulnak, addig az IP rendszerek jövőbiztosak és naprakészen tarthatók a szoftverfrissítések által.

A Tenda PoE switch-csek kiváló videojel továbbítási és forgalomátviteli képességeket biztosítanak, amelyeket mindig tesztelnek az optimális teljesítmény érdekében. Az IT-eszközök értékelését azonban helyesen kell elvégezni annak érdekében, hogy a kimeneti adatok kritikus információkat nyújtsanak az eszköz tulajdonságairól.

A legfontosabb tényezők a sikeres felügyeleti hálózat kiépítéséhez és biztosításához:

  • Átviteli távolság 250 m-ig
  • Nagy csomag pufferek
  • Hatékony tápegység és PoE intelligens energiafelhasználás
    6 KV-os túlfeszültség védelem

A Tenda PoE switch-csei úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a legjobb ipari szabványoknak és kezeljék a videómegfigyelés minden aspektusát.

További információ: https://tendacn.com/en/product/TEF1109TP-8-102W.html