2020. december 18. – Az okos otthon, olyan modern otthonokra utal, amelyek mobilalkalmazáson keresztül távolról vezérelhető elektronikus készülékekkel vagy világítással rendelkeznek. Az okos otthont támogató eszközök pedig más okos eszközökkel is együttműködhetnek.

Otthonod szinte minden eszköze vezérelhető vagy intelligenssé alakítható a Tenda okos konnektorának segítségével, amely úgy néz ki mint egy adapter, használatához pedig csak csatlakoztatni kell hozzá a vezérelni kívánt eszközt, majd az okos konnektort a fali aljzatba. Az okos csatlakozókra WiFi-n vagy Bluetoothon keresztül csatlakozhatsz rá okostelefonodról, így a mobilapplikációval könnyedén vezérelheted az eszközöket.

Az okos konnektor néhány hasznos funkciója:

Az otthoni hálózati kapcsolatok javítása: Az új okoseszközök általában kompatibilisek az otthonod többi intelligens készülésével, azonban a Tenda konnektorával hagyományos eszközeidet is okossá varázsolhatod.

Hangvezérlés: Az egyik legjobb funkció a távvezérlés lehetősége. Az okos csatlakozókat Amazon Echo, Google Home vagy bármilyen egyéb intelligens hubon keresztül is vezérelheted összekapcsolást követően.

Ki- és bekapcsolás egyetlen gombbal: Okostelefonoddal bárhonnan ellenőrizheted, ki- és bekapcsolhatod az eszközöket, melyeket okos csatlakozóval vérteztél fel. Így többé nem kell aggódnod, hogy kikapcsoltad-e a kávéfőzőt vagy a vasalót.

Az energiafelhasználás monitozorása: Egyike vagy azoknak, akiket érdekel az energiafelhasználásod? Amennyiben érdekel az energiafelhasználásod, a Tenda okos konnektorával közvetlenül okostelefonodról figyelheted, hogy melyik eszközöd, mennyi energiát használ fel. Az okos csatlakozók értesítenek, ha hirtelen nagyobb mennyiségű energiafogyasztást észlelnek egy adott eszköz esetén.

Tenda Beli SP3  már elérhető a nagyobb hazai kiskereskedelmek és forgalmazók kínálatában.

További információért kérjük, látogass el a termék adatlapjára.