Az MSI, a világ vezető gaming hardver márkája újfent egyesíti erejét a nemzetközi videojáték kiadóval, a(z) Ubisoft-tal. Az együttműködés még magával ragadóbb élményt kínál a kiadó két legtöbbet eladott, idén megjelent AAA címéhez – a Watch Dogs: Legion-höz és az Assassin’s Creed Valhallához – az MSI Mystic Light következő generációs, Ambient Link technológiai megoldásának köszönhetően.

A Watch Dogs: Legion egy nyílt világú, akció-sandbox játék a(z) Ubisoft-tól, amely a disztópikus London városában játszódik.  A játékosok a Watch Dogs: Legion-ben bármelyik városlakó felett átvehetik az irányítást, akik közül mindenki egyéni képességekkel és hátértörténettel rendelkezik.  Állítsd össze saját csapatod és szabadítsd fel London városát.

Az Assassin’s Creed Valhalla egy nyílt világú, akció-sandbox játék a(z) Ubisoft-tól, amely a 9. századi Angliában játszódik, amikor a norvég törzsek elhagyták otthonaikat és a darabjaira hullott Anglia felé hajóztak. Az Assassin’s Creed Valhalla játékosai egy valódi assassin bőrébe bújhatnak, emellett megtapasztalhatják a portyázó Vikingek életmódját, amely során különböző falvakra mérhetsz végzetes csapásokat, hogy megszerezd erőforrásaikat a saját településed felépítéséhez. Szerezz befolyást Anglia egész területén!

„Örülünk, hogy együtt dolgozhattunk a(z) Ubisoft-tal, hogy a játékosok számára egy olyan világítási megoldást kínáljunk, amelyet maguk a játékok fejlesztői terveztek. A Watch Dogs: Legion és az Assassin’s Creed Valhalla két hihetetlen játék, az MSI célja pedig az, hogy megteremtse a következő generációs játékélményt egy olyan magával ragadó megoldással, amely játékon belüli effektusokat valós időben egyedi fényeffektekké alakítja.” – nyilatkozta Clark Peng, az MSI termékmenedzsment csoportjának vezetője és alelnöke.

Az MSI és az Ubisoft között új szintre lépett az együttműködés az MSI Gaming termékei és a játékok közötti RGB szinkronizációnak köszönhetően. Ezúttal a magával ragadó élményt a két nagyon várt AAA játék, a Watch Dogs: Legion és az Assassin’s Creed Valhalla valósítja meg, így a játékosok mélyebben beleélhetik magukat a játék történetébe, továbbá számos előre beállított fényeffektet mutat, amikor karakterük új képességekre tesz szert, zsákmányt talál, vagy éppen veszélyes körülményekkel találkozik. A moduláris RGB-megoldások, mint például a Nanoleaf Aurora egyedi élményre hívják a játékosokat; az Ambient Link szinkronizáció valósággal kiterjeszti a játékvilágot a felhasználók szobájába, egy magasabb szintű élményt kínálva a Watch Dogs: Legion és az Assassin’s Creed Valhalla játékosainak útjuk során.

【További információ az MSI Ambient Link-ről】: https://www.msi.com/Landing/ambient-link