2020. december 15. – A PATRIOT™ VIPER GAMING, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások vezető gyártója büszkén jelentette be, hogy a nemzetközileg is elismert FunkyKIT magazin „Szerkesztő választása” elismeréssel jutalmazta a 64 GB-os VIPER 4 BLACKOUT 4400 MHz-es memóriakészletet. A hongkongi székhelyű magazin szerint a BLACKOUT memóriamodulok a piac egyik legjobb megoldásának számítanak a nagy teljesítményigényű vásárlóknak.

„A PATRIOT VIPER 4 BLACKOUT egy kiválóan megtervezett sorozat. A különböző kapacitásokban és sebességgel elérhető modulok minden felhasználói igénynek megfelelnek. Nem meglepő így, hogy a 16 GB-os, DDR4-4400 MHz-es változat tökéletes megoldást jelent a gamereknek és a PC rajongóknak. Nemcsak gyors és megbízható, de kifejezetten költségbarát árazással rendelkezik, amely ritka a hasonló teljesítményű megoldásoknál.”

A VIPER 4 BLACKOUT memória egy elismert memóriakészletnek számít a lelkes PC-építők körében, amely a megbízhatóság mellett a legjobb teljesítményt nyújtja, továbbá stílusos és hatékony hűtőbordával is rendelkezik. Ezek a nagy sebességű, 16 GB-os készletek 4133 MHz-től 4400 MHz-ig terjedő sebességű változatokban kaphatók és arra terveztük őket, hogy a rendkívül gyors DDR4 sebesség mellett kivételes stabilitással és kompatibilitással rendelkezzenek a legújabb Intel és AMD Ryzen platformokon. Emellett szigorú teszteken átesett memóriachipekből és 10 rétegű fekete PCB-ből épül fel a csúcsminőség biztosítása érdekében.

Minden modulon egy katonai minőségű alumínium hűtőborda található, amely fejlett hűtésű barázdás kialakítással rendelkezik a hőteljesítmény hatékonyságának optimalizálásához. A PATRIOT VIPER 4 BLACKOUT 16 GB-os, nagy sebességű, 4133 MHz-es, 4266 MHz-es és 4400 MHz-es készletei élettartam garanciával már elérhetők a nagyobb kiskereskedelmek és forgalmazók kínálatában.

​​​​​​​További információ a VIPER 4 BLACKOUT memóriákról: itt