2020. december 3., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be az All-in-One folyadékhűtéseinek legújabb kiegészítését, az XPG LEVANTE 360 megjelenését.

XPG LEVANTE 360 Cooler – Az Asetek legújabb hűtési megoldása, melyet az XPG-vel közösen terveztek

Az XPG LEVANTE 360 egy 3 ventilátoros all-in-one CPU folyadékhűtő, amely az Asetek iparágban vezető, 7. generációs pumpa technológiai megoldását alkalmazza káprázatos megjelenéssel, így egyedi személyiséget kölcsönözve a következő gaming számítógépednek.

Nagy teljesítményű hűtés

Az Asetek® szabadalmaztatott 7. generációs hűtési megoldásai PWN vezérlésű pumpát alkalmaznak az optimális CPU hőmérséklet-szabályozás érdekében, emellett egy masszív 360 mm-es radiátorral és hőleadásra optimalizált rézlemezekkel – mindössze 0,15 mm vékonyságúak – rendelkezik, amely a nagyobb hőleadási felületet mellett fokozza a hűtés hatékonyságát is. Az XPG a LEVANTE 360-at három színes, 120 mm-es RGB gyűrűs ventilátorral egészítette ki, amelyek folyadékcsapágyas (FDB) kialakítással és 4 pines, PWM vezérléssel rendelkezik. A ventilátorokat automatikus újraindítási mechanizmussal tervezték, emellett a magas megbízhatóságra lettek optimalizálva (akár 40 000 óra MTBF 40°C-on), továbbá alacsony, 34 dB-es zajszintet biztosítanak teljes légáramlás mellett (61,5 CFM). 

Káprázatos RGB világítás a gaming rendszerek kiegészítéséhez

A lenyűgözőbb hatás érdekében a ventilátorok húsz RGB LED-del lettek ellátva, valamint a pumpa külső felülete is RGB világítással rendelkezik. Azok, akik nem szeretnék szinkronizálni az ARGB világítást az alaplapjukkal és annak RGB vezérlő szoftverjével (a legtöbb márka támogatott), egy külön mellékelt ARGB-vezérlővel is testre szabhatják a világítást az előre beprogramozott fénymódok valamelyikére, továbbá beállíthatják a világítás fényerejét, valamint a ventilátorok és a pumpa sebességét is.

Az XPG LEVANTE 360 az iparág egyik legnagyobb elvárásának megfelelve 5 év garanciával rendelkezik. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi XPG irodát vagy képviseletet az www.xpg.com oldalon.