2020. november 12., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a gaminghez és a tartalomgyártáshoz készített megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy 7 Taiwan Excellence kitüntetést kapott a 2021-es Taiwan Excellence díjátadón. Az MSI díjazott termékei közé tartozik a Creator 17 laptop, a GS66 Stealth gamer laptop, a Creator P100 asztali számítógép, az Optix MEG381CQR plus gaming monitor, a MEG Aegis Ti5 HMI gamer PC, a MEG Trident/MPG Trident asztali számítógép és a Creator PS321 monitor is.

„A Taiwan Excellence díjak a következő négy kritérium alapján kerülnek kiválasztásra: kutatás és fejlesztés, tervezés, minőség és marketing szempontok szerint, amelyek mindig is kulcsszerepet töltöttek be az MSI életében. Miközben a gaming piacon valósággal ragyog, az MSI különös hangsúlyt fektet a tartalomgyártók piacára is, ahol olyan csúcstechnológiával és modern esztétikai kialakítással rendelkező Content Creation sorozatot hoztak létre, amelyek tökéletesen reprezentálják a márka értékeit.” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke.

Creator 17 laptop

A multitasking feladatokhoz és a professzionális munkához tervezett MSI Creator 17 a világ első laptopja, amely Mini LED kijelzővel lett felszerelve, továbbá a laptopok között elsőként felel meg a HDR 1000 szabványnak, így élénkebb látványt nyújt világosabb fehér, valamint sötétebb fekete színekkel az élesebb, részletesebb képmegjelenítés érdekében. A professzionális munkához tervezett NVIDIA® RTX™ grafikus kártyával és a 10. generációs Intel® Core i7-10875H processzorral felszerelt Creator 17 a legjobb választás azoknak a tartalomgyártóknak, akiknek a leggyorsabb videószerkesztési, grafikai tervezési, zene komponálási és utazás közbeni renderelési megoldásra van szükségük.

GS66 Stealth gamer laptop

Az MSI GS66 Stealth egy markáns megjelenésű és kiváló teljesítményű laptop. A fekete homokfúvott felület és a fényes borítás kombinációja igazi „Core Black” megjelenést kölcsönöz a laptopnak. A 10. generációs Intel® Core i9-10980HK processzorral, az NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER™ Max-Q grafikus kártyával, az opcionálisan választható 300 Hz-es gaming kijelzővel, a három-ventilátoros hűtéssel – amely a világ legvékonyabb ventilátorlapátjait használja – és a 99,9 wattórás akkumulátorral felszerelt GS66 Stealth tökéletes megoldást kínál a profi játékosoknak.