2020. szeptember 15., Tajpej, Tajvan – Az egészségügyi intézmények a betegek életének és egészségének megőrzésének fő helyszínei. Orvosi berendezések esetében a stabil és tartós tápegységek alapvető fontosságúak. Az orvosi eszközökbe helyezett újratölthető elemekkel kiegészített tápegységek lehetővé teszik az orvosi eszközök mozgás közbeni használatát, a hálózati áramellátástól függetlenül. Ugyanakkor ez leküzdheti a pillanatnyi hálózati áramkimaradás vagy a feszültség instabilitása miatti interferenciát, ezáltal biztosítva az éppen használt számítógép stabil működését. Az adatvesztéssel kapcsolatos aggályok nélkül az orvosi berendezések mobilitása és kényelme nagymértékben javítható.

Az FSP Group 500 W-os FSP550-70MUA ATX orvosi tápegysége beépített újratölthető akkumulátorokkal rendelkezik. A tápegység PS2 kialakítással és 500 W-os maximális teljesítménnyel rendelkezik, emellett az 50 W-os töltőteljesítményt is támogatja a 24 V-os ólom-savas akkumulátorok feltöltéséhez. A tápegység képes érzékelni az áramellátási hibákat. Az USB2.0 kompatibilis interfész lehetővé teszi a gazdagép számára, hogy ellenőrizze az áramellátás- és az akkumulátor állapotát. AC hálózati áramforráshoz történő csatlakoztatással fenntartja az automatikus töltési állapotát és biztosítja a viszonylag nagy erejű akkumulátor teljesítményt.

A széleskörű orvosi ellátás mellett a FSP550-70MUA tápegységeket a olyan személyi- és ipari számítógépekhez tervezték, amelyek újratölthető tápegységeket igényelnek. A termék megfelel az IEC 60601-1 orvosi készülékek tervezési követelményeknek, valamint az EN 55011, az EN 55022 EMI és az IEC 60601-1-2 EMC orvostechnikai eszközökre vonatkozó szabványoknak is. Az FSP orvosi tápegységei sokféle specifikációval rendelkeznek a széleskörű felhasználás érdekében.

Egyéni tervezési igény esetén, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az FSP Group tervezési osztályával.

A FSP FSP550-70MUA legfontosabb tulajdonságai

  • Magasfokú szigetelés a váz és a komponensek között
  • Támogatja az ólom-savas akkumulátorokat
  • Észleli az áramellátási hibákat és lehetővé teszi a problémamentes DC csatlakoztatást
  • USB 2.0 host interfész az adatok továbbítására
  • Megfelel az IEC 60601-1 biztonsági szabványnak
  • Teljes bemeneti támogatás 90-264 VAC között
  • Aktív PFC áramkör
  • Maximális működési magasság: 5 000 méterig
  • Túlfeszültség/Túláram/Rövidzárlat védelem

Megjegyzés: Az akkumulátorok külön kaphatók.

​​​​​​​További információért látogass el

A hivatalos honlapra
Az FSP márkás termékek weboldalára
Blog
Facebook
LinkedIn
Youtube