A nagy sebességű 16 GB-os (2×8 GB-os) készletek már elérhetők 4133MHz-es, 4266MHz-es és 4400Mhz-es változatokban is

2020. szeptember 10., Fremont, Kalifornia – A PATRIOT™ VIPER GAMING, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások vezető gyártója büszkén jelenti be a 16 GB-os VIPER 4 BLACKOUT teljesítmény memóriáinak 4133 MHz-től 4400 Mhz-ig terjedő készleteinek megjelenését. A modulokat úgy tervezték, hogy a legjobb teljesítményt hozzák ki a számítógépekből, beleértve a hardcore gaming-et és videószerkesztési feladatokat egyaránt.

A VIPER 4 BLACKOUT memória egy elismert memóriakészletnek számít a lelkes PC-építők körében, amely a megbízhatóság mellett a legjobb teljesítményt nyújtja, továbbá stílusos és hatékony hűtőbordával is rendelkezik. Ezek a nagy sebességű, 16 GB-os készletek 4133 MHz-től 4400 MHz-ig terjedő sebességű változatokban kaphatók és arra terveztük őket, hogy a rendkívül gyors DDR4 sebesség mellett kivételes stabilitással és kompatibilitással rendelkezzenek a legújabb Intel és AMD Ryzen platformokon. Emellett szigorú teszteken átesett memóriachipekből és 10 rétegű fekete PCB-ből épül fel a csúcsminőség biztosítása érdekében.

Minden modulon egy katonai minőségű alumínium hűtőborda található, amely fejlett hűtésű barázdás kialakítással rendelkezik a hőteljesítmény hatékonyságának optimalizálásához.

„A hardcore gamer és a túlhajtó közösség kifejezte érdeklődését a magasabb frekvenciájú készletek iránt és arra ösztönzött minket, hogy továbbfejlesszük a díjnyertes VIPER 4 BLACKOUT teljesítmény memóriáinkat. Mindig is úgy gondoltuk, hogy a teljesítmény és a sebesség egészen addig nem jelent semmit, amíg nem a stabilitásra és a megbízhatóságra épül.” – nyilatkozta Roger Shinmoto, a PATRIOT™ VIPER GAMING alelnöke.

PATRIOT/VIPER korlátozott élettartam garanciával aVIPER 4 BLACKOUT sorozatú, 16 GB-os (2x8GB) nagy sebességű készletek 4133 MHz-es, 4266 MHz-es és 4400 MHz-es frekvenciával érhetők el a nagyobb kiskereskedelmek és forgalmazók kínálatában.

Technikai tulajdonságok   

  • Sorozat: VIPER 4 BLACKOUT    
  • Kiadás: Fekete oldal / Fekete felsőrész
  • Kapacitás: 16 GB (2 x 8GB)
  • Kompatibilitás: A legújabb sorozatú Intel és AMD alaplapokon tesztelve a megbízható és gyors teljesítmény érdekében    
  • Túlhajtás: XMP 2.0 támogatás az automatikus túlhajtáshoz    
  • Alumínium hűtőborda a gyorsabb hőelvezetésért és a hűvösebb működésért
  • Korlátozott élettartam garancia
    ​​​​​​​

További információért a VIPER 4 BLACKOUT DDR4 Teljesítmény memóriákról, kérjük látogass el ide.