Az új „üzleti és produktivitási” termékcsalád a legújabb 11. generációs Intel® processzorra épül, valamint egyike az első hitelesített Intel® Evo™ termékeknek

Az MSI, a nagy teljesítményű és innovatív technológiájú laptopok világvezető gyártója bejelentette a „A sikerre hivatott” című virtuális eseményén a legújabb nagy teljesítményű üzleti laptopjainak érkezését. Az új „üzleti és produktivitási” termékcsalád a vállalati ügyfelek számára készült. Az új, üzletközpontú „Summit sorozat” egyike az első olyan laptopoknak, amely a nemrégiben bejelentett 11. generációs Intel® processzorral lett felszerelve a produktivitás növelése érdekében, továbbá megfelel az egyre népszerűbb, a COVID-19 járvány idején kialakult távoli munkavégzési igényeknek is.

Az MSI bejelentette belépését az üzleti és produktivitási piacra, valamint leleplezte az újjászületett MSI logót

Derek Chen, az MSI Notebook részlegének globális értékesítési és marketing igazgatója és a VIRTUAL SUMMIT házigazdája így kezdte az eseményt: „2020 tele van olyan kihívásokkal, amelyek új lehetőségeket kínálnak. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a legelső nagy teljesítményű üzleti felhasználásra tervezett laptopjainkat, amelyek megfelelnek a változó munkaerőpiaci igényeinek.”

Nem sokkal ezután Derek leleplezte az MSI három „Üzleti és Produktivitási” kategóriájába tartozó korszerű laptop sorozatát. A „Summit”, a „Prestige” és a „Modern” laptopok mindegyike az új 11. generációs Intel® processzorokkal lett felszerelve, valamint optimalizált produktivitást, teljesítményt és hatékonyságot kínálnak az eltérő igényű üzleti- és sokszínű felhasználáshoz.

A legújabb Summit sorozat az MSI elkötelezettségét bizonyítja az új kategória iránt. A „Summit” elnevezés egyszerre utal a vezetők csúcstalálkozójára, valamint a képességek és a kitartás csúcsértékeire. A vizuális megjelenését a minimalista és modern tervezési filozófiák támasztják alá, melynek célja, hogy megfeleljen az üzleti szakemberek egyedi ízlésének.

Henri Chen, az MSI Notebook részlegének tervezési igazgatója szintén elmondta mi inspirálta a vállalatot az MSI új üzleti logójának megalkotását, amely hasonlóan a korábbi dizájnhoz az erőteljes teljesítmény szellemét testesíti meg, ellenben élesebb, egyenes vonalakkal és karakterekkel alakították ki, ezzel is tükrözve a termékcsalád minimalista stílusát. Az MSI a részletekre való odafigyeléséről is híres, ezt megerősítve pedig Chen hozzátette, hogy a logót a „Fibonacci szám” és az „aranymetszés” szabályai alapján készítették el, ezzel tisztelegve az MSI azon elképzelése előtt, „hogy az iparág legjobb, prémium laptopjait készítsék el”.

A szakemberek elismerik a professzionális szintű üzleti laptopok fontosságát a távoli munkavégzéshez

Az esemény során a vállalat megvizsgálta az egyre inkább növekvő távmunkaerő változó igényeit és elvárásait is. A nagyvállalatok vezetői online megosztották véleményüket arról, hogy mennyire fontos egy kiváló laptop a siker szempontjából az új kihívásokkal szemben, amelyeket az otthoni munkavégzés jelent a világjárvány közepette.

„Rendkívül fontos a vállalati szintű biztonság. Az IP címünk védelme óriási prioritás.” – tette hozzá Oi-Masahiro, a Canon IT-termékek értékesítési részlegének igazgatója.

Anita Feng, a Microsoft Tajvan értékesítési vezetője külön hangsúlyozta, hogy mire van szüksége egy laptop esetén: „A kiváló akkumulátor-élettartam, amely megállja a helyét a hosszú munkaidő alatt, az érintőképernyő a jobb felhasználói élmény érdekében és egy kiváló kamera a konferenciahívásokhoz egyaránt rendkívül fontosak.”

Az MSI új üzleti és produktivitási kínálata megfelel a különféle üzleti és a felhasználói igényeknek

Az MSI üzleti laptopok teljes kínálatát az üzleti felhasználók és a vállalatok igényei szerint alakították ki, ezzel kiküszöbölve az olyan gyakori gyengepontokat, mint a hordozhatóság és a teljesítmény, amelyet a legújabb 11. generációs Intel® processzor és az Intel® iRIS Xe grafikus kártya biztosít – a valaha volt legerősebb integrált Intel grafikus egység. Mindkettő megtalálható a Summit vékony alumínium vázában, amely emellett katonai szintű tartóssággal is rendelkezik. A TPM 2.0 vállalati szintű biztonságot nyújt az üzleti titoktartás megőrzéséhez.

A Summit sorozat két modellt tartalmaz: A Summit B sorozat egyesíti a 10 óránál is hosszabb akkumulátor-üzemidőt egy ultravékony kialakítással, amely amellett, hogy egész napra elegendő lendületet nyújt, kiváló hordozhatóságot is biztosít az út közbeni produktivitás megőrzéséhez. A Summit E sorozat emellett dedikált grafikus kártyákkal rendelkezik, valamint tartalmaz egy infravörös kamerát is, amely támogatja a Windows Hello arcfelismerést.

A Summit sorozat olyan barátságos, távmunkához tervezett funkciókat is kínál, mint az érintőképernyő, amely támogatja a multitouch funkciót; valamint az MSI exkluzív „AI zajcsökkentő” szoftver, amely kiszűri a különböző háttérzajokat, ezzel elősegítve a videós értekezletek sikerességét.

Változatos laptopkollekciók: Prestige, Modern, Prestige 14 Evo és Summit E13 Flip

Az eseményen bemutatták a már híres Prestige és Modern sorozatú laptopok új változatait is. A frissített termékcsaládokat szintén ellátták az új logóval, valamint magával ragadó, elegáns színválasztékkal kerülnek a boltok polcaira. A nagy teljesítménnyel és letisztult kialakítással a Prestige és a Modern sorozatokat mindennapi üzleti használatra tervezték, amelyben a sokoldalúságot ötvözték a sokszínű funkcionalitással és az értékkel.

Bemutatták a Prestige 14 Evo-t is, az egyik első olyan laptopot, amely a 11. generációs processzor mellett megkapta az Intel® Evo™ hitelesítést, ezzel is jelzve, hogy a Prestige 14 intelligensebb az átlagos laptopoknál! „A robusztus teljesítménye, az azonnali ébresztés funkciója, a gyors reagálóképessége és a hosszú akkumulátor-üzemideje mind hozzájárulnak a magas szintű hatékonyság és a jobb mobilitás eléréséhez.”

Utolsó meglepetésként az esemény végén bemutatták a hamarosan megjelenő MSI Summit E13 Flip-et, amely 360 fokban elforgatható kijelzővel rendelkezik. Egyszerre ötvözi egy laptop hasznosságát egy tablet kényelmével, hogy alkalmazkodjon az emberek eltérő munkamódszereihez.

Ez a merész irányvonal valódi mérföldkő az MSI számára és új mércét állít fel az üzleti laptopok kategóriájában. Az esemény emellett archiválásra került és megtekinthető az alábbi oldalon: msi.gm/VirtualSummit ​​​​​​​

Az esemény végén az MSI megmutatta, hogyan lép kapcsolatba a világ 120 országában dolgozó alkalmazottaival, szemléltetve a vállalat erejét és egységét az otthoni munka során, amellyel elhárították a COVID-19 okozta nehézségeket. Az MSI üzleti és produktivitási laptopjai várhatóan 2020 októberétől lesznek elérhetők a népszerű technológiai kiskereskedelmek és az online webáruházak kínálatában.