2020. augusztus 19. – A BenQ bejelentette a frissített ZOWIE FK-B és ZA-B sorozat, amelyek már elérhetők matt fekete színben és PMW3360 optikai szenzorral.

A korábbi FK & ZA modellektől eltérően a frissített sorozatok szimmetrikus jobbkezes kialakítással rendelkeznek. A jobb oldalt található gombok a frissített sorozatban el lettek távolítva, hogy ne zavarják a jobbkezes felhasználókat az egér fogásában.

Az egerek kábelének csatlakozási pontjait tovább emelték egy szögben, hogy ezzel csökkentsék a kábel súrlódását az egérpadon. Az egerek alul rendelkeznek egy frissítési sebesség- és egy DPI kapcsolóval is, hogy gyorsan és kényelmesen ki lehessen választani a kívánt beállítási értékeket, továbbá az új perifériák a Pixart PMW3360 érzékelővel lettek felszerelve, amelyek egy teljesen más érzésű szenzormozgást kínálnak a játékosoknak a korábbi modellekhez képest.

Az FK-B és ZA-B sorozat megtartja a nagy méretű teflontalpas kialakítást, továbbá mindkét sorozat három méretben kapható – FK1+-B, FK1-B, FK2-B; illetve ZA11-B, ZA12-B és ZA13-B.