Ünnepeljünk együtt augusztus 5-től szeptember 7-ig: 34-szeres bónuszpontok, játékkódok és nyereménysorsolás

2020. augusztus 14., Tajpej, Tajvan – A 34. évfordulója alkalmából az MSI, a világ egyik vezető gaming- és alkotói- hardvergyártója örömmel hívja meg a vásárlókat és a rajongókat a világ minden tájáról, hogy csatlakozzanak az évfordulós eseménysorozatához és nagyszerű ajándékok mellett terjesszék az ünnepi hangulatot.

„Az MSI több mint 34 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt pedig meghatározó szereplővé vált a gaming- és tartalomgyártó iparágban. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a határok kitolása és az olyan termékek készítse mellett, amelyek innovatív technológiákkal és esztétikus kialakítással rendelkeznek.” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke.

A kampánnyal kapcsolatos további részletekért kérjük, látogass el a https://www.msi.com/Landing/2020-msi-brand-of-the-month oldalra.

1. KAMPÁNY: Regisztráld a promócióban résztvevő termékeket az MSI Member Center-ben (https://rewards.msi.com/), csatlakozz a jutalomprogramhoz és kapj 34-szer több bónuszpontot, mint eddig. (Csak kiválasztott termékek esetén)

2. KAMPÁNY: Írj egy értékelést az MSI „MY Review” oldalán, hogy bezsebelhess egy Marvel’s Avengers játékkódot. (Csak kiválasztott laptopok és asztali számítógépek esetén)

3. KAMPÁNY: Kövesd az MSI Instagram oldalát (https://www.instagram.com/msigaming/). Tölts fel születésnapi témájú IG bejegyzéseket, amelyek középpontjában MSI termékek állnak, és használd a #BirthdaytoMSI címkét, hogy részt vehess nyereményjáték sorsolásainkban.