Könnyű és tartós tárolási megoldás kis ipari eszközökhöz

2020. július 24., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta az ADATA IM2S3314 M.2 2242 SATA III SSD meghajtót. A vékony és kompakt kivitelezésű IM2S3314 kiválóan alkalmas kisebb ipari készülékekhez.

Megbízható és sokoldalú

Az M.2 2242 kialakítással az IM2S3314 széleskörű kompatibilitást és könnyű telepítést biztosít. Az eltérő környezetekben való megbízható működés érdekében az SSD széleskörű hőmérsékleti tartományban képes optimálisan működni: -40°C-tól egészen 85°C-ig. A többi ADATA ipari minőségű SSD-hez hasonlóan az IM2S3314 3K P/E ciklus besorolással rendelkezik, ami egyszerre növeli a tartósságot, a megbízhatóságot és a stabilitást. Mindezek tökéletessé teszik az IM2S3314-et az alkalmazások, az eszközök és a különböző szegmensek széles választékához, amelyekhez kompakt, kiváló megbízhatóságú és stabilitású SSD szükséges – például a vékony kliensekhez, az ipari PC-khez, az ipari robotokhoz, az önvezető járművekhez, a szállításhoz, az egészségügyhöz és a repüléshez is.

Az ADATA szabadalmaztatott A+ SLC technológiája

A fokozott megbízhatóság és a nagyobb költséghatékonyság érdekében az IM2S3314 az ADATA szabadalmaztatott A+ SLC technológiáját használja. Ez egy egyedi NAND Flash firmware-t és egy A+ rendezési algoritmust használ az SLC teljesítmény eléréséhez. Az A+ SLC algoritmus rendkívül megbízható, kiváló adatintegritást és remek ár/érték arányt nyújt.

Átfogó szolgáltatások, megbízható minőség          

Az IM2S3314 a kiváló minőségű WD (SanDisk) integrált áramkörökre épül és különféle kapacitásokban kapható: az A+ SLC modell 16 GB-128 GB, az MLC modell pedig 32 GB-256 GB tárhellyel érhető el. Az IM2S3314 a SATA 6.0 Gbps interfészt használja és egy erőteljes vezérlővel lett felszerelve, amelynek köszönhetően a folyamatos olvasási és írási sebesség elérheti akár az 540/450MB/s-ot. A további stabilitás és megbízhatóság érdekében az SSD-k számos technológiát támogatnak, beleértve az önellenőrző, elemző és jelentési technológiát (SMART), amely előre jelzi a közvetlen fenyegetéssel járó meghajtóhibákat, valamint NCQ és Windows TRIM támogatással is rendelkezik a teljesítmény fokozása érdekében. Az SSD-k kényelmes kezelése érdekében a felhasználók letölthetik az ADATA SSD Toolbox-ot, amely jelzi a meghajtók aktuális állapotát, kopási szintjét és a hátralévő élettartamát is. Az adatok pontossága és biztonsága érdekében az IM2S3314 támogatja a BCH hibajavító kód technológiát is.​​​​​​​

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához az industrial.adata.com weboldalon.