2020. július 20., Amszterdam – A TP Vision és a legendás brit hangtechnikai vállalat, a Bowers és Wilkins meghosszabítják a rendkívül sikeres, exkluzív partnermegállapodásukat.

A 2018 júniusában bejelentett partnermegállapodás valósággal megváltoztatta a prémium televíziók piacát. A kimagasló Ambilight televíziók új mércét állítottak fel a kép- és a hangminőség tekintetében.

A partnerség továbbra is az egyik legizgalmasabb fejlesztésnek számít a televíziós ágazatban, így 2020 második felében újabb OLED+ készülékek, valamint kis képernyős LCD modellek is érkeznek az együttműködésnek köszönhetően.

A megállapodás eredményei világosak. Az eddig megjelent három OLED+ Ambilight televíziót a fogyasztók, a kereskedők és a média is pozitívan fogadta: hihetetlen mennyiségű, összesen 95 díjat nyertek Európában az elmúlt 18 hónapban. Különösen a 65OLED+984 modell örvendett nagy elismerésnek a televíziók piacán, ahol új mércét állított a teljesítmény és a formatervezés szempontjából, továbbá meghatározta azt a minőségi szintet, amelyet minden más prémium márkának is el kellene érnie.

Az új Philips prémium Ambilight tévék továbbra is egyesíti a két vállalat világhírű technológiáit és mérnöki szakértelmét, ezzel garantálva a legjobb képminőséget és hangélményt.

A partnerséget tovább erősítette a két márka hosszútávú stratégiája: saját technológiáik házon belül történő fejlesztése, valamint a folyamatos minőségellenőrzés a termékfejlesztés és a gyártás minden szakaszában.

Ezt még hatékonyabbá tette az, hogy mindkét márka kulcsfontosságú mérnöki létesítménye Európában található.  A TP Vision egy innovációs központot tart fenn a belgiumi Gentben, míg a Bowers & Wilkins egy kutatási- és fejlesztési központ működtet Southwaterben, az Egyesült Királyságban.

Kostas Vouzas, a TP Vision Europe vezérigazgatója a következő nyilatkozatot tette: „Őszintén hiszem, hogy megváltoztattuk a prémium televíziók piacát, amikor bemutattuk az első olyan termékünket, amelyet a Bowers & Wilkins-szel közösen fejlesztettünk ki. Képesek voltunk új mércéket felállítani arra vonatkozóan, hogy mit lehet megvalósítani, majd addig dolgoztunk rajta, amíg be nem mutattuk az elkészült termékeket. Ez egy döbbenetes együttműködés két, a saját területén vezető szerepet betöltő vállalat között, én pedig biztos vagyok abban, hogy továbbra is kiváló termékekkel fogjuk elragadtatni a fogyasztókat. Nagy örömömre szolgál, hogy a partnerségünket tovább folytatódik a jövőben is.”

Geoff Edwards, a Bowers & Wilkins vezérigazgatója a következőt tette hozzá: „A TP Vision-nel folytatott partnerkapcsolatunk tökéletes példája annak, hogy miként egyesíthetjük az audiopiacon szerzett tapasztalatunkat egy másik kiemelkedő márka képességeivel, amellyel újradefiniálhatjuk a prémium audiovizuális termékekkel szembeni elvárásokat. Rendkívül büszkék vagyunk a sikerre, amelyet eddig elértünk a televízió kategóriában és örülünk, hogy a TP Vision továbbra is partnerünk lesz.”

A TP Vision és a Bowers & Wilkins közötti megállapodásával kapcsolatos részletekért kérjük, fordulj hozzánk bizalommal:

Nagy Nikoletta
360 PRSolution
nikoletta.nagy@360prsolution.com
+36706243901