Az új, nagy kapacitású 32 GB-os DRAM modulok készen állnak az AIoT és az 5G korszakra

2020. július 17., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta az 32 GB-os DDR4-3200 ipari szintű memória moduljait. Az akár 3200MT/S átviteli sebességű és 32 GB kapacitású modulok ideálisak olyan környezetek és alkalmazásmódok számára, ahol az ideiglenesen tárolt adatok mértete folyamatosan növekszik, ezáltal nagyobb teljesítményre és kapacitásra van szükség az 5G hálózatok és az AIoT rendszerek működtetéséhez. Ezek magukba foglalják a telekommunikációs és a térfigyelő rendszerekben, az önvezető járművekben, az orvosi berendezésekben, valamint az ipari robotokban való felhasználást is.    

A modulok U-DIMM, SO-DIMM, R-DIMM, ECC-DIMM és ECC SO-DIMM változatokban kaphatók, továbbá támogatják a legújabb 3. generációs AMD RYZEN™ és a 10. generációs Intel® Core™ processzorokat. A modulok a legújabb forrasztási- és gyártási technológiák alkalmazásával készültek. A 288-érintkezős kialakításnak köszönhetően a működési feszültséget a DDR3-on használt 1,5 V-ról 1,2 V-ra csökkentették, ami nemcsak 20%-kal több energiát takarít meg, hanem növeli a sávszélességet is.

A környezeti feltételek romlása mellett a beágyazott rendszereknek egyre nagyobb veszélyekkel kell szembesülniük, beleértve a szennyeződést, a nedvességet és a szélsőséges hőmérsékleteket. Az ADATA a DDR4-3200 32 GB-os memóriamodulok esetén is kén mentesítő technológiát alkalmaz, hogy ellensúlyozza az ezüst-szulfid felhalmozódásának káros hatásait. A termékek optimálisan működhetnek széles hőmérséklet-tartományban, -40 °C és +85 °C között. A termékeket kénmentesítési és megbízhatósági vizsgálatnak vetik alá, amely során az összetevőket magas kéntartalmú, hőmérsékletű és páratartalmú környezetben tesztelik, így erősítve az ASTM B809-95 specifikációnak való megfelelést.

Az ADATA összes DDR4-3200 32GB-os memóriamodulját szigorú minőség-ellenőrzési eljárások folyamatával állítják elő, ahol egyben ellenőrzik a gyors és stabil működést is. Megfelelnek a szigorú JEDEC és RoHS szabványoknak is, így garantálják a kompatibilitást, a stabilitást és a környezettudatos üzemelést.​​​​​​​

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az industrial.adata.com oldalon.