2020. július 10., Tajpej, Tajvan – A Synology Inc. bemutatta a DS920+ NAS-t, amelyet az otthoni és a kis irodai környezetekben való munkavégzéshez hoztak létre. A DS920+ ideális megoldást kínál a különféle biztonsági mentési és adatszinkronizálási feladatokhoz, ezáltal hatékony és sokoldalú lehetőséget biztosít egy saját magánfelhő kialakításához.

A DS920+ rövid bemutatása

  • 133%-kal gyorsabb válaszidő a webes felületen[1]
  • 15%-kal gyorsabb a számítási feladatok végrehajtásában
  • Négy meghajtórekesz, akár 9 lemez támogatása a DX517 bővítőegységgel
  • Akár 144 TB nyers kapacitás[2]
  • Dupla M.2 NVMe SSD gyorsítótár bővítőhely

Elérhetőség

A DS920+ már elérhető a Synology hivatalos viszonteladói partnereinek kínálatában egész Európában, ezzel csatlakozva a frissített 20-as sorozat kínálatához. Ezenfelül a Synology további extra 1 év garanciát kínál minden eladott DS920+ NAS modellhez a gyártó hivatalos partnerei kínálatában.

A hivatalos viszonteladói lista itt érhető el. 

[1] A teljesítményértékek a DS920+ elődjéhez viszonyított átlagos százalékos javuláson alapulnak, amelyet a Synology laboratóriumokban teszteltek. A válaszidő javulását a Web PHP eszközkészletével mérték, a számítási teljesítmény javulásának megállapításához pedig a Synology Drive fájlindexelést és a Synology Moments képindexelést használták. A teljesítménynövekedés a környezettől, a felhasználástól és a konfigurációtól függően változhat.
[2] A DS920+ kapacitása bővíthető a külön megvásárolható Synology DX517 bővítőegységgel.