2020. április 29., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a kis- és nagy vállalkozásokat támogató hálózati megoldások vezető szolgáltatója bejelentette, hogy egy évre szóló ingyenes Insight előfizetést kínál a kiválasztott és regisztrált Insight vezérlésű switch-csek, vezeték nélküli hozzáférési pontok és routerek mellé.

Az ajánlat minden olyan eszközre vonatkozik, amelyet 2020. április 27-ét követően regisztráltak új, vagy már meglévő Insight-fiókokhoz. Az ajánlatban szereplő eszközök teljes listájáért kérjük, látogass el a NETGEAR.com Insight oldalára.

A NETGEAR Insight az iparág első távoli hálózati és eszközkezelő megoldása, amely egyszerű plug-and-play beállítást és kezelést biztosít a felhőportál vagy az intuitív Insight mobilalkalmazás segítségével. A távoli hálózatkezelésre tervezett Insight felhőalapú alkalmazás különösen jól alkalmazható az olyan környezetben, ahol az informatikai csapatoknak és a szolgáltatóknak egyaránt hozzá kell férniük a beállításokhoz. A konfigurációk és a hálózati lehetőségek széles skálájával rendelkező alkalmazás mindent támogat a legalapvetőbb hálózatoktól, egészen a több bérlős és a többszereplős rendszerekig.

„Ez egyfajta természetes előrelépést jelent az ügyfelek számára a könnyebb és gyorsabb telepítéshez. Az Insight távoli felügyeleti rendszer egy évre szóló előfizetése a NETGEAR Insight eszközzel lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy azonnal megtapasztalhassák a megoldás előnyeit. Biztosak vagyunk abban, hogy ügyfeleink a távoli vezérlésű megoldásunkat üzleti szempontból értékes eszköznek tekintik, mivel jelentősen egyszerűsíti a hálózatkezelést. Ráadásul a jelenlegi helyzetben a hálózatok távoli vezérlése és láthatósága különösen fontos.” – nyilatkozta Shaheen Kazi, az Insight termékcsalád igazgatója.

Tapasztald meg az Insight távoli hálózatkezelés előnyeit egy egész éven át előfizetési díj nélkül. A promócióban résztvevő, bármely NETGEAR.com oldalon felsorolt Insight vezérlésű switch, router vagy vezeték nélküli hozzáférési pont vásárlását követően csak egyszerűen kövesd a lépéseket az egyéves, ingyenes távoli menedzsment megoldás engedélyezéséhez. Ezt követően igényeid szerint választhatod ki a számodra megfelelő Insight előfizetést:

Insight Premium – A NETGEAR díjnyertes Insight Premium menedzsment megoldása rengeteg időt takarít meg és lehetővé teszi a hálózat távoli kezelését. A NETGEAR Insight engedélyezi az Insight vezérlésű vezeték nélküli hozzáférési pontok, switch-csek és routerek felfedezését, konfigurálását, távoli- megfigyelését és kezelését. A NETGEAR Insight bármilyen csatlakoztatott eszközről elérhető, beleértve az asztali számítógépeket, laptopokat és mobil eszközöket is. Távolról kezelhetsz több eszközt egyszerre több helyszínen is – amely ideális megoldás kis- és középvállalkozások számára.

Insight Pro – Az Insight Pro mindent tartalmaz, amellyel a Premium rendelkezik, valamint olyan további funkciókat is kínál, mint a több bérlős bérlés és a többszereplős konfiguráció lehetőségei. Ideális multinacionális szervezeteknek és a hozzáadott értéket képviselő viszonteladók és menedzselt szolgáltatók számára.

Az egyéves próbaidőszak végén a felhasználók eldönthetik, hogy az Insight Premium-ra fizetnek elő eszközönként 9,99 dollárért, vagy az Insight Pro előfizetésre váltanak, amely eszközönként évente 14,99 dollárba kerül.

Az Insight távoli hálózatkezelés rengeteg szolgáltatást kínál az üzleti felhasználók számára:

Érintésmentes telepítés – hozz létre egy azonnal működő hálózatot.

Hálózat és eszköz konfigurálása – Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok és eszközkonfigurációk központi beállítása az Insight weboldalon vagy mobilalkalmazáson keresztül, akár távolról is.

Egyetlen kezelési felület – egyetlen központosított felület, amely megkönnyíti az üzleti tulajdonosok, az informatikai vezetők, az MSP-k és a viszonteladók számára a hálózatok távoli kezelését, akár több helyszínen is.

Széles választék – Az Insight számos NETGEAR hozzáférési ponttal, switch-csel és routerrel kompatibilis, ezzel átfogó, mindent egyben tartalmazó hálózati felületet biztosít a vállalkozások számára.

Funkciókban gazdag – egyaránt rendelkezik a figyelmeztetés, beépített súgó és támogatási szolgáltatásokkal, ráadásul az Insight Pro megkönnyíti a hálózati felhasználás monitorozását és az adatok exportálását a jelentések elkészítéséhez.

Tapasztald meg a felhőalapú hálózati menedzsment egyszerűségét! A felhőn keresztül a vezeték nélküli és a vezetékes hálózatok gyorsan telepíthetők, a problémák azelőtt megoldhatók, mielőtt ténylegesen problémává válnának és jóval kevesebb idő vesz igénybe a hálózatok kezelése. Tapasztald meg az Insight előnyeit a több helyiséggel rendelkező épületekben, mint irodákban, kiskereskedelmi üzletekben, iskolákban, kórházakban és még sok más helyen – bárhol és bármikor.