2020. április 28. – A RAVPower, a mobil töltőkészülékek, vezeték nélküli töltők, hordozható töltők és az adatkábelek vezető gyártója bemutatta az új 65 W-os GaN töltőjét, a RAVPower RP-PC133-at. A GaN töltők a hagyományos töltőkkel szemben kompaktabb méretekkel, nagyobb energiahatékonysággal és gyorsabb töltési képességekkel rendelkeznek. Az új 2-portos, 65 W-os GaN töltő a modern igényekhez készült.

Hatékony gyorstöltés

A RAVPower 65 W-os GaN töltőt úgy tervezték, hogy könnyedén fel tudja tölteni a MacBook Pro 15,4 hüvelykes laptopokat és az alacsony fogyasztású ultrabook készülékeket – mindezt pedig 2 óra alatt képes megtenni. Fontosabb eszközeidhez, mint például a telefon vagy a táblagép szintén elegendő energiát biztosít, ráadásul egy USB-C PD és egy USB-A iSmart technológiával ellátott portal is rendelkezik.

Nagy megbízhatóságú GaN technológia

Úgy hisszük, hogy a gallium-nitrid a jövő szilíciuma, éppen ezért használtuk a vegyületet a vezérlő alapjául. Ennek köszönhetően még a hosszú töltési idő esetén is elég hűvös marad ahhoz, hogy teljes sebességen legyen képes az eszközök töltésére. Ezenfelül az RP-PC133 30%-kal kisebb, mint egy ezzel megegyező kapacitással rendelkező töltő, ebből kifolyólag könnyedén magaddal viheted bárhová.

Mindenhol működik, bárhová is mész

Az utazások során csak egy útlevélre és egy jó töltőre van szükséged. A RAVPower 65 W-os GaN töltője képes egyszerre két készüléket is feltölteni az USB-C és az USB-A portoknak köszönhetően, az összecsukható kivitelezés révén pedig könnyedén elfér szinte bárhol. Csak csatlakoztasd és töltsd fel eszközeid, légy bárhol a világban.

Az USB-A csatlakozás ráadásul támogatja az intelligens töltési technológiát, így legyen szó akár Android készülékekről, vagy régebbi Apple telefonokról, a töltő nem fog csalódást okozni. Az USB-C ezenfelül lehetővé teszi a HP, a Xiaomi, a Dell és az Apple laptopok és tabletek, vagy akár a Nintendo Switch kézikonzol töltését is, köszönhetően a PD technológiának, amely képes a teljes 65 W-os teljesítmény leadására.

Elérhetőség

A RAVPower RP-PC133 65 W-os külső akkumulátor már elérhető a RAVPower weboldalán 48 USD ajánlott fogyasztói áron, amelyhez 30 hónap kiterjesztett garancia társul. A termék hazai elérhetőségével kapcsolatban kérjük érdeklődj a RAVPower helyi képviseleténél vagy kiskereskedelmi partnereinél.