2020. április 22., Tajpej, Tajvan – Ahogy a hétköznapi élet folyamatosan javul, az emberek úgy támasztanak egyre nagyobb igényeket a hardverberendezésekkel szemben, amelyre így már nemcsak mint esztétikai-, hanem kompakt elemre is tekintenek; sok háztartásban vagy munkakörnyezetben a hagyományos számítógépeket fokozatosan felváltják a kisméretű NUC-ok (Next Unit of Computing). Nemrégiben megjelent az Intel legújabb NUC generációja, amelyeket hardveres tekintetben – beleértve a processzorokat és grafikus kártyákat – jelentősen továbbfejlesztettek. A könnyű és kompakt méret ellenére még mindig szükség van a nagy sűrűségű és a nagy teljesítményű tápegységekre, amelyek kis méretüknek köszönhetően könnyedén beépíthetőek. A használati környezetnek való megfeleléshez a rendszernek jó hőleadási tulajdonságokkal és alacsony zajszinttel kell rendelkeznie. A márka küldetése, hogy eljuttassa a csúcstechnológiás termékeket az ügyfelei számára, így az FSP kutatás – fejlesztési csapata létrehozta a Flex ATX 500W 80PLUS Platinum minősítésű tápegységet az Intel rendszereihez. Nemcsak nagy teljesítménnyel és magas hatékonysággal rendelkezik, hanem kevesebb mint 40dB* zajt bocsát ki teljes terhelés alatt. A terméket a partnerek igényeinek és előírásainak megfelelően alkottuk meg.

Az 500 W-os digitális tápegység (FSP500-30AS) legfontosabb jellemzője, hogy a felhasználók a PMBus firmware programmal figyelemmel kísérhetik vagy beállíthatják a tápegység kimeneti/bemeneti feszültségét és áramerősségét, a teljes kimeneti teljesítményt, illetve a ventilátor sebességét is. A felhasználók ezen felül finomíthatják az energia védelmi konfigurációit is, például a túlfeszültség-védelem (OVP) és a túláram-védelem (OCP) kioldópontját. A három beépített kimeneti lehetőség: 12 V/+3,3 V/+5 Vsb egyaránt megfelel a csúcskategóriás gaming rendszerek és munkaállomások felhasználóinak.

Az FSP mindig is az információs és kommunikációs technológiai gyártók legmegbízhatóbb energiaszolgáltatója volt, a gazdag kutatás és fejlesztési erőforrásokkal pedig professzionálisan testreszabott szolgáltatásokat nyújt, emellett képes a hardver és a firmware integrálására is. Ez az oka annak, hogy 1997 óta az Intel stratégiai partnere és a legújabb specifikációkkal rendelkező energiaellátásért felelős termékeket együtt fejlesztették ki. Az FSP 2016-ban kiadta a világ első 65 W-os külső tápegységét, amelyet kifejezetten NUC-hez terveztek; 2020-ban pedig egy teljesen digitális tápegységet készített az Intel csúcskategóriás NUC rendszerébe. Az FSP egy valódi tervezési szakértő a NUC-specifikus tápegységek tekintetében; jelenlegi termékei között megtalálhatók a 230 W-os külső tápegységek, az 500 W-os Flex ATX tápegységek és a 650 W-os SFX tápegységek is. A NUC gyártók igényeiknek megfelelően vásárolhatnak tápegységeket, a testreszabott szolgáltatások érdekében pedig bárki felveheti a kapcsolatot az FSP üzleti vezetőivel.

* megjegyzés: A 40dB nagyjából a könyvtárakban való sugdolózásnak felel meg.

További információért látogass el:

Hivatalos weboldal: www.fsp-group.com
Az FSP márkás termékek weboldala: www.FSPLifestyle.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
LinkedIn: www.linkedin.com/company/fsp-technology-inc
Youtube: www.youtube.com/user/PowerNeverEnds