2020. április 9., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy az XPG SPECTRIX D60G DDR4 memóriamodul Red Dot Design Award 2020 elismerést kapott a kiváló tervezéséért. 

Gyémántvágott kivitel, több RGB / mm2

Az XPG SPECTRIX D60G DDR4 memória egyedi, kettős RGB sávval rendelkezik, amely minden más memóriánál nagyobb RGB felületet biztosít. A látható RGB fénysávok extra széles vastagsággal garantálják a teljes fényhatást. Az elbűvölő, többszínű áramlási hatással kombinálva lenyűgöző hangulatot kölcsönöz minden rendszernek. A felhasználók teljesen személyre szabhatják a világítási effekteket beleértve a mintákat, fényerő intenzitást, a pulzálás mértékét és egyebeket. Ráadásul az XPG RGB Sync alkalmazással vagy a nagyobb alaplapgyártók meglévő RGB vezérlő szoftverével a fényeffektek menedzselése is biztosított. A D60G egyedülálló, avantgárd stílusa is vonzza a tekinteteket, amely a gyémánt által inspirált XPG X-light dizájnjának is köszönhető, sokoldalú felületet kínálva a felhasználóknak.

Stabil, tartós és megbízható

A D60G kiváló minőségű chipekkel és fémhűtővel lett felszerelve, ami biztosítja a kiváló jel integritást, a megbízhatóságot és a stabilitást, így hatékonyan képes meghosszabbítani a memóriamodul élettartamát.  A D60G támogatja az Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0-t, amely megkönnyíti a túlhajtást a felhasználók számára azzal, hogy a frekvencia emelését a PC-jük operációs rendszerén keresztül is növelhetik anélkül, hogy a BIOS-ba be kellene lépniük. ​​​​​​​

Az ADATA nemrég indította útjára a nagyobb teljesítményű XPG SPECTRIX D60G memória 3600MHz CL14 és 3200MHz CL 14 verzióit. Magasabb frekvenciával és CL 14 időzítéssel az új modulok alacsonyabb késleltetést és nagyobb túlhajtási teljesítményt nyújtanak, akár 4500MT/s-ig.