Az MSI bemutatta hat, átfogó frissítésen átesett laptopját!

2020. április 2., Tajpej, Tajvan – Az MSI átfogó fejlődésen esett át! A díjnyertes GE66 Raider és a GS66 Stealth mellett az MSI bemutatta a legújabb gaming laptopok sorozatának mind a 6 tagját. Csak az erős képes túlélni és fejlődni! Az MSI az egyetlen laptop gyártó, amely stabil ellátást nyújt a kereskedelmi lánc globális zavara alatt. Járj az élen, fejlődj, és érd el a következő szintet a legújabb MSI gaming laptopokkal, amelyek a 10. generációs Intel® CoreTM i9 processzorral (Comet Lake H-sorozat) és a legújabb GeForce RTX Super sorozatú videókártyával lettek felszerelve a stílusos játékosok számára!

Érd el a csúcsot a forradalmi, 50%-os teljesítménynövekedéssel a játékokban

A következő generációs teljesítmény minden tekintetben megfelelő szórakoztatást nyújt a gamereknek. A megújult MSI laptopok megmutatják a 10. generációs Intel® Core i9 processzor valódi számítási képességét. Az akár i9-10980HK processzorral is rendelkező legújabb Intel chipek észrevehetően befolyásolják a képkockaszámot az erőforrás igényes játékokok és a többszálas folyamatok alatt. A legújabb Intel chip 50%-os számítási erejének gyorsításával és az egymagos Turbo boost teljesítménnyel, amely eléri az 5,3 GHz-et, a játékosoknak páratlan játékélményben lehet részük.

Továbbá, átélheted valós idejű Ray Tracing technológia előnyeit az akár NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER™, AI-meghajtású grafikával, amely hatékonyabb működést nyújt a korábbi generációnál. 

A felújított díjnyertes laptopok: GE66 Raider, GS66 Stealth

A GS66 és a GE66 újraértelmezi az innovatív, vékony és könnyű termékdizájn határait. Nehéz elhinni, hogy az összes olyan képesség, mint az ötször gyorsabb 300 Hz-es képfrissítés, a 99,9 wattórás akkumulátor, valamint a legújabb csúcsteljesítményű processzorok és grafikák elférnek egy olyan kompakt burkolatban, mint amivel a GS66 és a GE66 is rendelkezik.

GS66 Stealth – élesebb fekete színben

A misztikus „tiszta fekete” témával és alacsony profilú kivitelezéssel a GS66 egyaránt „IF Design Award” és „Red Dot Design Award” elismerésben is részesült.  Az erőteljes, mégis hordozható eszközök diktálják az iparág útjának irányát.  A nevéhez hűen a GS66 Stealth megmutatja, hogy mit jelent elegánsnak lenni a legújabb nagy teljesítményű processzorral és grafikával felszerelve. Aknázd ki a GS66 teljes erejét az új MSI Cooler Boost Trinity+ hűtéssel, amely 0,1 mm vékonyságú ventilátor lapátokkal biztosítja a teljes légáramlást, lehetővé téve a hűvös és gyors működést a rendszer számára.

GE66 Raider: A legújabb versenyző fényes felemelkedése!

A futurisztikus GE66 Raider a lelkes gamereket képviseli. Nemcsak a legkiválóbb fegyver egy játékos kezébe, hanem lángra lobbantja az igazi gaming szellemet is. A GE66 az esztétika és a teljesítmény együttese. Az űrhajókra emlékeztető burkolat és a legújabb Mystic Light elbűvölő panorámájú, 16,8 millió RGB Aurora világítást biztosít. A legújabb CPU-val és GPU-val a GE66 meghatározza, hogy mit is jelent egy hordozható gaming laptopnak lenni. Nem túl meglepő, hogy az innovatív zászlóshajó laptop figyelemre méltó „Red Dot Award” elismerést kapott.

Az MSI GT Titan, a GP/GL Leopard és a GF Thin sorozat is megújult a legújabb 10. generációs Intel® H-sorozatú processzorokkal és NVIDIA GeForce grafikával, hogy a gamerek a lehető legnagyobb választékból válogathassanak.

MSI Creator 17: A legjobb tartalomgyártó laptop Mini LED kijelzővel és valósághű színpontossággal.

Azok a szakemberek, akik nagy teljesítményű tartalomgyártó laptopokra vágynak, az MSI Creator 17 a tökéletes választás.  Ez a világ legelső laptopja Mini LED kijelzővel. Az alkotókat szem előtt tartva a Creator 17 az első laptop, amely megfelel a DisplayHDR 1000 szabványnak; a 17 hüvelykes 4K kijelzője 1000 nites csúcsfényességgel rendelkezik. A média által forradalminak tartott képernyő világosabb, mint bármelyik versenytársa, legyen szó akár IPS, vagy OLED kijelzőről. A 10. Generációs Intel H-sorozatú processzorral és a GeForce RTX 2080 Super grafikával könnyedén kijelenthető, hogy a Creator 17 a legerősebb GeForce RTX Studio laptop a következő generáció számára. A sorozatban található Creator 15M és 17M készülékek szintén frissített CPU-val és GPU-val kerülnek piacra.

Fokozd az élményt a sárkány szellemével!

Az MSI mindig is élenjáró volt forradalmi technológia, valamint a kifinomult és a minőségű laptopkészítés terén. A házon belüli gyártási- és tervezési képességgel, valamint a kiváló szakértelemmel az MSI vezető szerepet vállal a legmodernebb technológiával rendelkező laptopok bemutatásában és a nehéz időkben is fenntartja a termelési kapacitást.