2020. március 26. – A TaoTronics, a Sunvalley Group zászlóshajó márkája segítséget nyújt a home office konferenciabeszélgetéseihez a vezeték nélküli fülhallgatóikkal. Az elmúlt időszakban közel 600 000 ember töltötte le a Zoom szoftvert a vállalati megbeszélések és tárgyalások lebonyolításához. A megfelelő eredményhez viszont szükséges a kölcsönös megértés, amihez elengedhetetlen a tiszta hangminőség. Ellenben, ha előadást kell tartani, vagy prezentálni, nem minden esetben lehet a feladatot a számítógépek segítségével megoldani. Ilyenkor jelentenek kiváló megoldást a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók, amik egyrészt teljes szabadságot nyújtanak kábelek tekintetében, másrészt pedig kevésbé zavarják az összképet a beszélgetések során.

Kiváló megoldás konferenciahívásokhoz

A SoundLiberty 79 és SoundLiberty 53 vezeték nélküli fülhallgatók a tiszta hangzásra lettek tervezve, a passzív (bh053) és aktív (bh079) zajszűrő technológia pedig lehetővé teszi, hogy kizárhasd a külvilág zavaró hangjait, így teljes mértékben munkatársadra fordíthatod a figyelmet. A fülhallgatók Bluetooth 5.0 technológiával csatlakoznak a modern eszközökhöz, így képesek a Hi-Res Audio továbbítására és a több eszközös működésre is. 2016-ban teljesen átalakult a piac vezeték nélküli eszközök megjelenésével, viszont sok esetben a legnagyobb gyártók eszközei nem feleltek meg a konferenciahívások igényeinek. A TaoTronics megoldásaiba szerelt mikrofonok képesek szűrni a környezeti zajokat, így csak a beszélő fél hangja megy át, ezzel elősegítve a hívásban részvevő partnerek és kollégák számára a megértést.

Bluetooth 5.0

A WiFi-hez hasonlóan a Bluetooth technológia is a 2,402 GHz és a 2,480 GHz közötti hullámsávot használja a kommunikációhoz. Ezt eredetileg ipari, egészségügyi és tudományos eszközökhöz tervezték a nagy stabilitásából kifolyólag. A Bluetooth 5.0 felkészült az 5G világ megpróbáltatásaira: kétszer nagyobb sávszélességgel rendelkezik, mint a Bluetooth 4.2 és négyszer nagyobb távolságba képes megfelelő jelet bocsátani (akadályok nélkül 120 m). Ennek köszönhetően akárhol lehetsz a házad területén, mindig tökéletesen fogod hallani a beszélgetésben lévő partnereidet. A Dual Master technológia pedig lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli jel mindkét fülhallgatóba egyenletesen, külön jusson el fáziskésés nélkül, ezzel tökéletes sztereó élményt teremtve.

Hordozható töltőállomás

A teljesen vezeték nélküli fülhallgatók tartója hordozható töltőként is funkcionál, amellyel akár extra 30 órányi beszélgetési időt is lehet nyerni. Méretéből adódóan pedig egyszerűen zsebre rakható így szinte bárhová magunkkal lehet vinni.

A legújabb zajszűrő technológia

A legújabb mesterséges intelligenciát használó technológiákkal lehetőség adódik a zavaró háttérzajok teljes kizárására. Legyen szó akár a háttérben játszó gyermekedről, a szomszéd hangos zenéjéről, vagy éppen a hangos környezeti zajokról, az intelligens technológiának köszönhetően a konferencia résztvevői csak a te hangod fogják hallani.

Egyszerű kezelés

Az érintésvezérléssel könnyedén felveheted a hívásokat mindössze egyetlen érintés segítségével.

TaoTronics SoundLiberty 73

A TT-BH079 matt fekete megjelenése nem csak elegánssá teszi a hangeszközt, de a 8 órás alap üzemidővel és a 40 órányi extra akkumulátorral, amely a hordozható töltőjében található lehetővé teszi az akár több napi használatot is, így nem kell aggódnod, hogy a fontos tárgyalások közben fog lemerülni fülhallgatód. Az AI zajszűrés pedig eltünteti a zavaró háttérzaj 96%-át akár 40 dBa zajszűréssel, ezzel biztosítja a tökéletes, kristálytiszta hangátvitelt.

TaoTronics SoundLiberty 53

A TT-BH053 univerzális dizájnelvet követ, így megfelel a modern idők igényeinek. Az 5 órás üzemidő és a 40 órányi extra töltéssel rendelkező akkumulátorral lehetőség nyílik arra, hogy akár több napon keresztül is használhasd eszközöd anélkül, hogy a hordozható töltőt újból fel kellene töltened.